Σημαντική αύξηση επιβατών στις κόκκινες και μοβ γραμμές της Μπανγκόκ μετά τη μείωση της τιμής

Μπανγκόκ -

Στις 28 Οκτωβρίου 2023, ο Dr. Pichet Kunadhamraks, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Σιδηροδρομικών Μεταφορών, αποκάλυψε δημόσια τα τρέχοντα αποτελέσματα μετά την έναρξη ισχύος της πολιτικής μεταφοράς ηλεκτρικού τρένου 20 μπατ στις γραμμές BTS Red και Purple στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Κατά τη σύγκριση του αριθμού των επιβατών την τελευταία Παρασκευή του Οκτωβρίου 2023 με την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου 2023, ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία Red Line τον Σεπτέμβριο ήταν 26,274 άτομα ανά ταξίδι και τον Οκτώβριο 34,161 άτομα ανά ταξίδι. Τα στατιστικά έδειξαν αυξανόμενο αριθμό άνω του 30.02% ή 7,887 περισσότερους επιβάτες.

Ωστόσο, στις 27 Οκτωβρίου 2023 το Υπουργείο Μεταφορών και οι αρμόδιοι αξιωματούχοι πραγματοποίησαν συνάντηση για να κάνουν σχέδια για τη δημιουργία ενός συστήματος τροφοδοσίας για τη διευκόλυνση και τη μείωση του κόστους ταξιδιού στα σιδηροδρομικά συστήματα, ειδικά στις γραμμές Κόκκινη και Μωβ. Μετά την πολιτική των βόλτων με ηλεκτρικό τρένο 20 μπατ τέθηκε σε ισχύ, ως αποτέλεσμα, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία αυξάνεται συνεχώς.

Ο Δρ. Pichet πρότεινε περαιτέρω την αύξηση των δυνατοτήτων διαφόρων σημαντικών σημείων σύνδεσης ταξιδιού στο μέλλον, για παράδειγμα, Future Park Rangsit Shopping Centre, Bangkok University, Thammasat University, Mahidol University, Siriraj και πολλούς ακόμη προορισμούς.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.