Πυρκαγιά τυλίγει την αγορά Chong Chom στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης, Σουρίν, προκαλεί εκτεταμένες ζημιές

Σουρίν-

Στις 10:00 μ.μ., στις 27 Οκτωβρίου 2023, περισσότερα από 35 πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών στη συνοριακή αγορά Ταϊλάνδης-Καμπότζης ή στην αγορά Chong Chom στο Kap Choeng του Σουρίν.

Στις 28 Οκτωβρίου 2023, οι ιατροδικαστές του Surin πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων. Ως αποτέλεσμα, η αιτία των πυρκαγιών ξεκίνησε από τη βόρεια πλευρά της αγοράς πριν εξαπλωθεί γρήγορα σε παρακείμενους πάγκους που αποθήκευαν ρούχα, υφαντά και άλλα εύφλεκτα προϊόντα. Επιπλέον, οι ισχυροί άνεμοι τη νύχτα άναψαν ακόμη περισσότερο τις φωτιές.


Αρχικά, περισσότεροι από 290 πάγκοι επλήγησαν και υπέστησαν ζημιές με εκτιμώμενη αξία 150 εκατομμυρίων μπατ.
Ωστόσο, οι τοπικές αρμόδιες υπηρεσίες δημιούργησαν ένα προσωρινό Γραφείο Ανταπόκρισης και Ανάκτησης και ένα γραφείο ψυχικής υγείας από τοπικά νοσοκομεία για να βοηθήσουν ψυχικά και σωματικά τα θύματα της Καμπότζης και της Ταϊλάνδης. Επιπλέον, άνοιξε δωρεά πόσιμου νερού και καταναλωτικών αγαθών για την ανακούφιση των θυμάτων.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.