Το Culinary Extravaganza «Krua Khun Toi» καταλαμβάνει τον τερματικό σταθμό 21 Pattaya Shopping Mall

Πατάγια-

Στις 27 Οκτωβρίου 2023, στο Terminal 21 Pattaya Shopping Mall, ξεκίνησε μια σημαντική εκδήλωση κουζίνας «Kruakhuntoi» και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023, στους ορόφους G-Paris και M-London.

Το Kruakhuntoi είναι μια ταϊλανδέζικη εκπομπή μαγειρικής που περιλαμβάνει δημοφιλείς συνταγές από διάσημα εστιατόρια στην Ταϊλάνδη. Είναι επίσης καλοπροαίρετο για τους χαρισματικούς και χιουμοριστικούς οικοδεσπότες του. Βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στην εκδήλωση, περισσότερα από 70 περίπτερα από όλη την Ταϊλάνδη συμμετέχουν και παρουσιάζουν τοπικές συνταγές όπως Τραγανό κόκκινο χοιρινό στη σχάρα, συνταγές Trang, Παραδοσιακά ταϊλανδέζικα επιδόρπια, Ψάρια τουρσί χωρίς κόκαλα, τηγανητό μπέικον με σάλτσα ψαριού και άλλα νόστιμα μοναδικά φαγητά.
Το Terminal 21 Pattaya Shopping Mall επεκτείνει τις ώρες λειτουργίας του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: Δευτέρα-Πέμπτη, 11 π.μ.-10 μ.μ. και Παρασκευή-Κυριακή και αργίες, 11 π.μ.-11 μ.μ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.