Η αστυνομία της Pattaya περιπολεί την πόλη για να διασφαλίσει ότι δεν πωλείται αλκοόλ κατά το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια και οι αξιωματούχοι της πόλης πραγματοποίησαν περιπολία σε όλη την πόλη χθες, 29 Οκτωβρίου, για να διασφαλίσουν ότι οι επιχειρήσεις συμμορφώνονται με την πολιτική πώλησης χωρίς αλκοόλ κατά το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της αναφοράς βρίσκεται εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Χθες σήμανε το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής. Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής αναφέρεται στο τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής, γνωστή και ως Vassa ή Khao Phansa. Είναι μια τρίμηνη περίοδος κατά την οποία βουδιστές μοναχοί παραμένουν παραδοσιακά στα μοναστήρια τους για εντατικό διαλογισμό και διδασκαλία.

Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής σηματοδοτεί μια σημαντική θρησκευτική εορτή, και σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες παραδόσεις και τελετές. Η απαγόρευση της κατανάλωσης αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι μια τέτοια παρατήρηση.

Γύρω στις 9:30 μ.μ., 40 αστυνομικοί της Πατάγια και οι αρχές της πόλης συγκεντρώθηκαν για να ξεκινήσουν μια περιπολία σε όλη την πόλη στην πόλη Πατάγια. Στόχος τους ήταν να διασφαλίσουν ότι οι έφηβοι δεν συμπεριφέρονται άσχημα και ότι τα καταστήματα (εξαιρουμένων των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών εντός του αεροδρομίου) δεν πωλούν αλκοόλ από τις 00:01 έως τις 24:00 το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την πολιτική που ορίζεται από το Βασιλική αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του The Pattaya News, φάνηκε ότι οι περισσότεροι χώροι διασκέδασης ήταν σχετικά ήσυχοι, με τα μπαρ να αποφασίζουν να κλείσουν για την ημέρα λόγω της απαγόρευσης του αλκοόλ.

Η περιοχή της παραλίας, από την άλλη πλευρά, έγινε πολύ πιο πολυσύχναστη κυρίως με Ταϊλανδούς τουρίστες. Οι αρχές της Πατάγια περιπολούσαν επίσης την παραλία για να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να εμπλακούν σε ανάρμοστη συμπεριφορά. Διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι υπάκουσαν με ανυπομονησία τον νόμο καθώς δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.