Οι στρατοί της Ταϊλάνδης και των ΗΠΑ ξεκινούν κοινή τακτική εκπαίδευση μάχης στους στρατώνες Schofield, Χαβάη

Εθνικός-

Στις 26 Οκτωβρίου 2023, ο στρατηγός Charoenchai Hinthao, ο Αρχηγός του Βασιλικού Στρατού της Ταϊλάνδης και άλλοι αξιωματούχοι επισκέφθηκαν το Στρατόπεδο Surathampitak, Nakhon Ratchasima, σε ένα πρόγραμμα στρατιωτικής εκπαίδευσης: Joint Pacific Multi-National Readiness Training Center 24- 01.

Η εκπαίδευση τακτικής μάχης ήταν ένας συνδυασμός του Ταϊλανδικού Στρατού και του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και θα διεξαχθεί από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2023, στο Schofield Barracks, Χαβάη, ΗΠΑ.


Ο Βασιλικός Στρατός της Ταϊλάνδης ανέθεσε στη Διοίκηση Περιοχής Δεύτερης Στρατιάς της Ταϊλάνδης ως κύρια μονάδα με σκοπό την εκμάθηση στρατιωτικής εμπειρίας για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος εντός του Βασιλικού Ταϊλανδικού Στρατού. Η στρατιωτική εκπαίδευση βασίζεται σε πραγματική προσομοίωση μάχης με σύγχρονες εκπαιδευτικές υποβοήθησες.


Για αυτήν την εκπαίδευση, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδότησαν όλα τα έξοδα ταξιδίου και διοικητικής λειτουργίας που σχετίζονται με την εκπαίδευση του Βασιλικού Ταϊλανδικού Στρατού.
Ο στρατηγός Charoenchai συνεχάρη τη Μεραρχία Πεζικού και ζήτησε από το προσωπικό να συγκεντρώσει την εμπειρία από αυτή τη στρατιωτική εκπαίδευση για μελλοντική αυτο-ανάπτυξη, διαίρεση και τον Βασιλικό Ταϊλανδικό Στρατό ως εκπρόσωποι του Στρατού και του έθνους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.