Τραυματίστηκε άνδρας σε σύγκρουση φορτηγού στο Sattahip

Πατάγια -

Ένας 65χρονος άνδρας τραυματίστηκε μέτρια όταν το φορτηγό του συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό στην οδό Sukhumvit που εισερχόταν στην περιοχή Sattahip το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το νταλίκα να συσσωρευτεί στο καπό άλλου φορτηγού. Το ατύχημα αναφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Phlu Ta Luang στις 4:25 μ.μ., με αποτέλεσμα η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης να σπεύσουν στο σημείο στο μπροστινό μέρος της αγοράς Ek Thani στην περιοχή Phlu Ta Luang της περιοχής Sattahip, στην επαρχία Chonburi.

Εκεί, δύο φορτηγά, ένα λευκό Mitsubishi Triton και ένα μπλε Isuzu, ανακαλύφθηκαν στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο στο νησί της κυκλοφορίας. Ο οδηγός του λευκού φορτηγού, που ταυτοποιήθηκε ως ο 27χρονος Phongpipat Limphoyoi, διασώθηκε από την ομάδα έκτακτης ανάγκης και διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε. Αντίθετα, ο οδηγός του μπλε φορτηγού, το οποίο βρισκόταν στην κορυφή του λευκού φορτηγού, ο 65χρονος Pairot Chumla-ong, τραυματίστηκε μέτρια και μεταφέρθηκε αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο.

Με βάση τα πλάνα κλειστού κυκλώματος που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, το μπλε φορτηγό έκανε ξαφνική στροφή την ώρα που το λευκό φορτηγό ανέβαινε στην υπέρβαση, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Η αστυνομία του Phlu Ta Luang ανέφερε ότι θα καλούσε και τα δύο μέρη για περαιτέρω ανάκριση και πιθανές νομικές ενέργειες μόλις αναρρώσουν.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.