Το Τσιάνγκ Μάι προετοιμάζεται για την εισροή τουριστών για το Φεστιβάλ Φαναριών με κρατήσεις ξενοδοχείων πάνω από 80%

Τσιάνγκ Μάι-

Το Τσιάνγκ Μάι βρίσκεται στην κορυφαία λίστα ταξιδιωτικών σχεδίων για ξένους τουρίστες που ενδιαφέρονται για το Φεστιβάλ Φαναριών, με περισσότερο από το 80% των κρατήσεων ξενοδοχείων.

Στις 25 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Panlop Saejiw, Πρόεδρος του Τουρισμού Τσιάνγκ Μάι, δήλωσε δημόσια ότι κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών, πολλοί Ταϊλανδοί τουρίστες επισκέπτονταν το Τσιάνγκ Μάι ως ταξιδιωτικό προορισμό τους, συνήθως τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς ή τα Σαββατοκύριακα. Ειδικά, όταν η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε μεγάλες διακοπές, είναι εύκολο να πάρεις μια απόφαση και να κάνεις ταξιδιωτικά σχέδια.


Ο Panlop αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι τα διεθνή αεροπορικά εισιτήρια είναι προσιτά, ωστόσο, τα εισιτήρια εσωτερικού είναι σε υψηλές τιμές και μπορεί να έχουν ελαφρύ αντίκτυπο στον τουρισμό. «Όσον αφορά τις πολυήμερες διακοπές και το επερχόμενο φεστιβάλ, το Lantern Festival, στο Τσιάνγκ Μάι, ο αριθμός των κρατήσεων ξενοδοχείων 4 αστέρων έχει εκτοξευθεί στα ύψη έως και 80%, ως επί το πλείστον ξένο συγκρότημα», πρόσθεσε ο Panlop.

«Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, έγινε κράτηση πάνω από το 60% των δωματίων του ξενοδοχείου, κάτι που είναι πολύ καλό για την τόνωση του τουρισμού στο Τσιάνγκ Μάι», δήλωσε ο Panlop.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.