Συνεχίζεται η αναζήτηση για δραπέτη κρατούμενο στη νότια Ταϊλάνδη

Nakhon Si Thammarat, Νότια Ταϊλάνδη–

Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για την απόδραση. Δήλωσαν ότι ο κρατούμενος είναι ο κ. Chaowalit Thongduang, 37 ετών. Έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια φυλάκιση στην επαρχιακή φυλακή Phatthuang για αδικήματα κλοπής και πυροβόλων όπλων. Αργότερα μεταφέρθηκε στην επαρχιακή φυλακή Nakhon Si Thammarat αφού κατηγορήθηκε για δραστηριότητες που μοιάζουν με μαφία μέσα στη φυλακή. Τώρα είναι φυλακισμένος σχεδόν ένα χρόνο.

Το τμήμα σωφρονιστικών ειδών ειδοποιήθηκε από τις επαρχιακές φυλακές Nakhon Si Thammarat νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο κρατούμενος νοσηλευόταν για οδοντιατρική εργασία στο νοσοκομείο Maharaj Nakhon Si Thammarat. Φέρεται να λιποθύμησε και χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της οδοντιατρικής του εργασίας, αλλά στη συνέχεια δραπέτευσε από το νοσοκομείο τη νύχτα.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων προσφέρει 100,000 μπατ σε όποιον δώσει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη του δραπέτη κρατουμένου.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών εξέδωσε αργότερα άλλη ανακοίνωση την Τρίτη (24 Οκτωβρίου). Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο διοικητής της επαρχιακής φυλακής Nakhon Si Thammarat και τρεις αξιωματικοί στη φυλακή μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το πώς ο κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο και αν είχε βοήθεια.

Ο Διοικητής της Επαρχιακής Φυλακής του Surat Thani φροντίζει τώρα την επαρχιακή φυλακή Nakhon Si Thammarat.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Phuket Express.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/