Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει Τούρκο ύποπτο με παράνομα ναρκωτικά

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν Τούρκο τουρίστα ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του φαγητού το βράδυ της Τρίτης. Οι αρχές ανακάλυψαν επίσης ένα φακελάκι στον άνδρα, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι περιείχε κεταμίνη.

Δείτε το βίντεο αυτής της ιστορίας εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Η σύλληψη σημειώθηκε στις 10:30 της 25ης Οκτωβρίου στην Walking Street, στη Νότια Πατάγια, στην επαρχία Chonburi. Ο Τούρκος τουρίστας, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές, αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του φαγητού του σε ένα εστιατόριο που δεν κατονομάζεται στο Walking Street, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος του εστιατορίου να καλέσει την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις του νόμου και συνέλαβαν τον τουρίστα. Ο ύποπτος φαινόταν να ενεργεί ακανόνιστα και ασυνήθιστα και ως αποτέλεσμα η αστυνομία αποφάσισε να ερευνήσει τον άνδρα. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σώμα του, η αστυνομία ανακάλυψε δύο φακελάκια, εκ των οποίων το ένα ήταν ύποπτο ότι περιείχε κεταμίνη. Το άλλο περιείχε επίσης ένα παράξενο χάπι.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για νομικές διαδικασίες. Δεν έκανε καμία δήλωση στον Τύπο, αλλά φάνηκε να λέει σε βίντεο στην αστυνομία ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν άγνωστο Ταϊλανδό μπροστά από μια ντίσκο στην Walking Street.

Δεν ήταν επίσης σαφές γιατί ο νεαρός άνδρας είχε αρνηθεί να πληρώσει τον λογαριασμό του εστιατορίου του.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.