ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ισπανός σεφ κατηγορείται επίσημα για φόνο μετά τον διαμελισμό Κολομβιανού στο νησί Pha Ngan

Νησί Pha Ngan, Surat Thani-

Ένας Ισπανός σεφ και διάσημος influencer κατηγορήθηκε επίσημα για φόνο, αφού διαμέλισε έναν Κολομβιανό χειρουργό, σύμφωνα με πληροφορίες τον εραστή του, στο νησί Pha Ngan τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια ανθρώπινη λεκάνη με έντερα ακόμα συνδεδεμένα βρέθηκε πεταμένη σε χώρο υγειονομικής ταφής σκουπιδιών στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν Ισπανό ύποπτο που φέρεται να δολοφόνησε και να διαμελίσει τον Κολομβιανό σύντροφό του στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan, Surat Thani.

Η ιατροδικαστική ομάδα επιβεβαίωσε ότι τα μέρη του σώματος που βρέθηκαν σε χωματερή στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan της Ταϊλάνδης, Surat Thani, ανήκουν σε έναν Κολομβιανό που πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τον Ισπανό εραστή του.

Τώρα για την ενημέρωση:

Την Πέμπτη (26 Οκτωβρίουth) Ο κ. Daniel Jeronimo Sancho Bronchalo, 29, Ισπανός υπήκοος, οδηγήθηκε από την Περιφερειακή Φυλακή Samui στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Koh Samui από αστυνομικούς. Ωστόσο, δεν επετράπη στους δημοσιογράφους να τραβήξουν φωτογραφίες τον ύποπτο την ώρα που έβγαινε από το όχημα. Ο πατέρας του, ο οποίος είναι γνωστός Ισπανός ηθοποιός, Ροδόλφο Σάντσο Αγκίρε, βρέθηκε στο δικαστήριο για την ακροαματική διαδικασία.

Οι εισαγγελείς κατέθεσαν μήνυση κατά του κατηγορούμενου κ. Δανιήλ για πρόθεση δολοφονίας και μετακίνηση ή καταστροφή σωμάτων ή μερών σώματος για απόκρυψη θανάτου.

Ωστόσο, ο κ. Daniel ζήτησε από τον δικαστή έναν ισπανικό διερμηνέα για το υπόλοιπο της δίκης του. Είπε ότι δεν είναι καλός στα αγγλικά και ανησυχεί για κάποιο λάθος στην αγγλική γλώσσα ή/και μια παρεξήγηση. Το Επαρχιακό Δικαστήριο του Κο Σαμούι ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία για τις 13 Νοεμβρίου του επόμενου μήνα.

Η TPN Media σημειώνει ότι ανεξαρτήτως μεταφραστή, υπό τον όρο ότι η δοκιμή πραγματοποιείται στην ταϊλανδική γλώσσα, όπως και όλα τα αντίστοιχα έγγραφα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ισπανία λόγω του υψηλού προφίλ του υπόπτου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.