ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τα καρφιά δρόμου στην οδό Jomtien αφαιρέθηκαν μετά από παραπάτηση Βρετανού τουρίστα και έσπασε τη μύτη

ΦΩΤΟ: siamfocustime

Πατάγια -

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya αφαίρεσαν γρήγορα τα καρφιά του δρόμου στην οδό Jomtien Beach Road χθες, μετά την viral ιστορία ενός Βρετανού τουρίστα που σκόνταψε σε ένα από αυτά και έσπασε τη μύτη του στα ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι επιχειρηματίες στην Πατάγια παροτρύνουν τους αξιωματούχους της πόλης να αντιμετωπίσουν ένα ατύχημα στο δρόμο στο οποίο εμπλέκεται ένας Βρετανός τουρίστας ο οποίος σκόνταψε πάνω από ένα καρφί δρόμου και κατέληξε με σπασμένη μύτη.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Οι αρχές της πόλης Pattaya την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, ταξίδεψαν στην Jomtien Beach Road στο Soi Wat Bunkanchanaram για να αφαιρέσουν τα προβληματικά μπουλόνια του δρόμου, αφού προκάλεσε τραυματισμό σε έναν Βρετανό πεζό που σκόνταψε πάνω τους πρόσφατα.

Επικεφαλής της επιχείρησης, ο αντιδήμαρχος της Pattaya Manoch Nongyai διευκρίνισε ότι τα στηρίγματα τοποθετήθηκαν το 2022 για να διασφαλιστεί η σαφής ορατότητα των διαχωριστικών δρόμων για τους νυχτερινούς οδηγούς. Τα καρφιά θα αντανακλούσαν τα φώτα των διερχόμενων οχημάτων, παρέχοντας ασφάλεια στους επιβάτες και τους πεζούς, ειδικά σε αυτήν την περιοχή όπου πολλοί τουρίστες σύχναζαν σε μπαρ και επιχειρήσεις τη νύχτα.

Ωστόσο, μετά το περιστατικό, η πόλη αποφάσισε να αφαιρέσει τα καρφιά για την αποφυγή ατυχημάτων, ενώ άφησε μόνο τα διαχωριστικά των δρόμων. Ο αντιδήμαρχος Manoch πρόσθεσε ότι οι αρχές της πόλης θα ζωγραφίσουν επίσης ένα σταυρό ζέβρας για τους επισκέπτες στην περιοχή σύντομα.

ΦΩΤΟ: siamfocustime
ΦΩΤΟ: siamfocustime

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.