Το περιστατικό οργής στον δρόμο Samut Sakhon με πυροβόλο όπλο οδηγεί σε σύλληψη

Samut Sakhon-

Στις 23 Οκτωβρίου 2023, η αστυνομία της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης και οι αστυνομικοί του Bang Torad συνέλαβαν έναν φερόμενο ως ύποπτο που αναγνωρίστηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Panrit, 33 ετών, με πυροβόλο όπλο 9 mm, στον δρόμο Rama II, Mueang Samut Sakhon .

Ένας άγνωστος οδηγός φορτηγού φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο Panrit τον απείλησε με πυροβόλο όπλο, αφού τον έκοψαν σε λωρίδα στον δρόμο Rama II. Στη συνέχεια, ο οδηγός του φορτηγού στάθμευσε σε παράδρομο και κάλεσε αστυνομικούς για βοήθεια.

Αργότερα, οι αστυνομικοί της εθνικής οδού αναχαίτησαν τον Panrit και έψαξαν το όχημά του και βρήκαν το όπλο. Η Panrit αντιμετώπιζε την κατηγορία της οπλοφορίας σε δημόσιο χώρο χωρίς άδεια.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Panrit φέρεται να ομολόγησε τον εκνευρισμό του που ο οδηγός του φορτηγού έκοψε τη λωρίδα του πριν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Bang Torad για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.