Ανατράπηκε φορτηγό που μετέφερε αγελάδες στο Σισακέτ, επτά αγελάδες σκοτώθηκαν και πολλαπλοί τραυματισμοί

Σισάκετ-

Ένα φορτηγό που μετέφερε πολλές αγελάδες αναποδογύρισε σε ένα ατύχημα, σκοτώνοντας επτά αγελάδες και τραυματίζοντας πολλές άλλες.

Στις 5:00 π.μ., στις 18 Οκτωβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Uthumphon Phisai έλαβαν μια αναφορά ατυχήματος σχετικά με ένα φορτηγό 22 τροχών που μετέφερε αγελάδες που είχαν αναποδογυρίσει στην οδό Uthumphon Phisai-Huai Thap Than Road, Uthumphon Phisai, Sisaket. Στο σημείο του δυστυχήματος, επτά αγελάδες σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν.

Η άγνωστος οδηγός φορτηγού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι οδηγούσε από το Ubon Ratchathani στο Prachuap Khiri Khan για να παραδώσει τις αγελάδες. Ωστόσο, ήταν πολύ σκοτάδι τη νύχτα, και χωρίς φως του δρόμου, δεν μπορούσε να δει ένα οδόφραγμα στη μέση του δρόμου. Προσπάθησε να αποφύγει το οδόφραγμα σε παράδρομο, αλλά στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέτρεψε το φορτηγό.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν γερανό για να σηκώσει το φορτηγό και δεν απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον του οδηγού του φορτηγού καθώς δεν υπέστη ζημιές κρατικής περιουσίας.

Εγγραφειτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.