Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε φερόμενους διακινητές ανθρώπων που έτρεχαν κυκλώματα πορνείας στο Loei Karaoke Shop

Λόι-

Στις 19 Οκτωβρίου 2023, η ομάδα του τμήματος κατά της εμπορίας ανθρώπων (ATPD) στάλθηκε για να συλλάβει δύο φερόμενους διακινητές ανθρώπων σε ένα κατάστημα καραόκε στο Tha Li, Loei.

Το φερόμενο ζευγάρι, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, αναγνωρίστηκαν αργότερα δημόσια μόνο ως ο κ. Prayat, 47 ετών και η κυρία Keng, 41 ετών και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, οργάνωση πορνείας και άλλες κατηγορίες.

Οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει το κατάστημα καραόκε και ανακάλυψαν μια διευθέτηση πορνείας για να διασκεδάσουν πελάτες. Ωστόσο, περισσότερες από 10 παράνομες εργάτριες του σεξ ήταν ανήλικοι και είχαν την εθνικότητα του Λάος. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί βοήθησαν τρία ανήλικα θύματα που αναγκάστηκαν να εργαστούν στο κατάστημα καραόκε.


Οι φερόμενοι ιδιοκτήτες καταστήματος φέρονται να ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι χρησιμοποιούσαν το κατάστημα καραόκε ως πρόσοψη και παρείχαν κρυφά πορνεία σε πελάτες σε ένα δωμάτιο πίσω από το κατάστημα για 1,500-2,000 μπατ.
Οι ανακριτές δεσμεύτηκαν να διενεργήσουν περαιτέρω νομικές διαδικασίες και να λογοδοτήσουν τους υπόπτους για τα εγκλήματά τους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.