Φωτογραφική περιήγηση: Budget-Friendly School 8 Festival

Πατάγια -

Το School 8 Festival ενθάρρυνε μια ποικιλία από ψυχαγωγίες και σίγουρα περάσαμε την καλύτερή μας στιγμή εκεί!

Η ομάδα μας στο Pattaya News επισκέφτηκε πρόσφατα αυτό το φεστιβάλ, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο Pattaya School 8, και εξεπλάγη από πολλά προϊόντα φιλικά προς τον προϋπολογισμό. Από σπιτικά ρούχα και χαριτωμένα παιχνίδια μέχρι καθημερινές ανάγκες, απολαυστικά τοπικά πιάτα και μια σειρά από γλυκά, η αγορά που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης τα είχε όλα.

Είδαμε επίσης παιδιά να τρελαίνονται σε βόλτες όπως η ρόδα του λούνα παρκ, η φουσκωτή παιδική χαρά και το Music Express.

Το φεστιβάλ βρίσκεται στη Νότια Πατάγια κοντά στο Walking Street και το Wat Chai. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να υποστηρίξετε νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα και να αγοράσετε οικονομικά είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι σας! Ρίξτε μια ματιά στο πώς φαίνεται το φεστιβάλ παρακάτω.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.