Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Χρειάζεται η Ταϊλάνδη αυστηρότερους νόμους για τον έλεγχο των όπλων;

Το ακόλουθο είναι το συνηθισμένο μας χαρακτηριστικό: Κάνουμε μια ερώτηση στην κοινότητά μας και περίπου μια εβδομάδα αργότερα επισημαίνουμε διαφορετικές απαντήσεις και απόψεις σε αυτήν την ερώτηση.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας τα εξής:

Χρειάζεται η Ταϊλάνδη αυστηρότερους νόμους για τον έλεγχο των όπλων;

Αναφορά/Πλαίσιο: https://thepattayanews.com/2023/10/05/update-on-thailand-siam-paragon-shooting-spree-survivor-tells-her-harrowing-story/ Επιλέξαμε πολλές διαφορετικές απόψεις και απαντήσεις εδώ. Σημειώνουμε ότι αυτές είναι οι απόψεις και οι σκέψεις των αναγνωστών και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα αυτές της Pattaya News Company Limited.

Ας δούμε τι είχες να πεις:

-=-=-=-==-=-= Ed K-Haha Είμαι από τις ΗΠΑ, οπότε νομίζω ότι οι νόμοι για τα όπλα είναι αρκετά σταθεροί εδώ! -=-=-=-=-==-==- Ο Ντέιβιντ Ν-Νόμοι δεν είναι τίποτα εκτός και αν υπάρχει Επιβολή του Νόμου. Η Ταϊλάνδη δεν φαίνεται να έχει αυτό το κομμάτι για κάποιο λόγο σε πολλά πράγματα. -=-=-=-=-=-=-=- Jeff-Ελέγχονται κάποιοι νόμοι στην Ταϊλάνδη; -=-=-=-=-==-=- Derek – Τι χρησιμεύουν οι νόμοι αν δεν ελέγχονται, Κράνη, Ναρκωτικά, Τυχερά παιχνίδια, όλα είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! -=-=-=-=-=-=-=- Jim B-Έχει ήδη παραβιάσει το νόμο και το ίδιο έκαναν και οι προμηθευτές. Τι θα πετύχει ένας άλλος νόμος; -=-=-=-=-=- David F – Πέρυσι δόθηκε έμφαση από την αστυνομία στον νόμο για την όπισθεν, ο οποίος περιγράφεται με μεγαλύτερη ακρίβεια είναι η οδήγηση στη λάθος πλευρά του δρόμου. Ένα πρωί την περασμένη εβδομάδα σε 10 χιλιόμετρα μέτρησα 81 μοτοσικλέτες που ταξίδευαν ενάντια στο ρεύμα κυκλοφορίας σε 10 χιλιόμετρα στο Theparak Rd Bang Pli. Οι αρχές επιβολής του νόμου είχαν δύο ομάδες αστυνομικών στο ίδιο τμήμα, αγνόησαν τις μοτοσυκλέτες κυριολεκτικά σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτές που παραβιάζουν αυτόν τον νόμο. -=-=-=-=-=-=- Απαιτείται Clive D-Enforcement -=-=-==-=-=- Σημείωση:
Χρειάζονται αυστηρότερους νόμους για το κόκκινο φως – τους μισούν στο Ηνωμένο Βασίλειο –
Χρειάζονται όμως εδώ
Αυτό είναι σίγουρο
-=-=-=-=-=-==– Andy C- Απολύτως -=-=-=-=-=-=-=  

Θέλετε να εκφράσετε τη γνώμη σας; Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Editor@thepattayanews.com. Σύντομα θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο TalkBack, μείνετε συντονισμένοι!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/