Άνδρας καίει το σπίτι της γιαγιάς του στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός, που υποπτεύεται ότι ήταν υπό την επήρεια παράνομων ναρκωτικών, έβαλε φωτιά στο σπίτι της γιαγιάς του στην Πατάγια, αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η σπαρακτική ιστορία εκτυλίχθηκε στις 3 μ.μ. της 16ης Οκτωβρίου σε ένα σπίτι που βρίσκεται στο Soi Thung Klom Tan Man 13 στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Nongprue και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο διώροφο σπίτι και είδαν ένα σωρό καπνού να ξεχύνεται έξω από τις εγκαταστάσεις. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να σβήσουν τη φωτιά, αλλά το ακίνητο μέσα στο σπίτι υπέστη σημαντικές ζημιές.

Ο 55χρονος Good Samaritan Somchai Promchat είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι βοήθησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, την 73χρονη Sawai Chanthong και την άγνωστη εγγονή της, να βγουν από το σπίτι όταν εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η κυρία Σαουάι, εν τω μεταξύ, είπε ότι ο εγγονός της που δεν αναγνωρίστηκε από τα τοπικά μέσα έβαλε φωτιά στο σπίτι της για άγνωστους λόγους. Πριν από τον εμπρησμό, ο εγγονός είχε ενεργήσει άτακτα για λίγες μέρες πριν, κάτι που η κυρία Sawai είπε ότι μπορεί να οφείλεται σε παράνομες ουσίες που έπαιρνε.

Ο ύποπτος συνελήφθη αργότερα και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Nongprue για ναρκωτικά και περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.