Το Rayong Long Beach Festival 2023 υπόσχεται τρεις μέρες μουσικής απόλαυσης και μια θεαματική εμπειρία!

Rayong -

Το Rayong Long Beach Festival 2023 είναι ακριβώς στον ορίζοντα και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με τρεις ημέρες δωρεάν ζωντανής μουσικής, οικονομικά θαλασσινά και απεριόριστη ψυχαγωγία.

Κρατείται στο πλάι του Παραλία Laem Mae Phim στην επαρχία Rayong, σε μικρή απόσταση από την Pattaya, αυτό το παραθαλάσσιο φεστιβάλ μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκπληκτική σύνθεση από διάσημους καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης. Στις 20 Οκτωβρίου, πιάστε PiXXiE και Πατάτα. Η 21η Οκτωβρίου παρουσιάζει τη Σάρα και την Πάλμι. και στις 22 Οκτωβρίου, μην χάσετε τη Violette Wautier και το πιο διάσημο ροκ συγκρότημα της Ταϊλάνδης BodySlam.

Από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται μια πραγματικά φανταστική εμπειρία τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες.

Οι λάτρεις των θαλασσινών μπορούν επίσης να απολαύσουν μια ποικιλία από τοπικές θαλάσσιες απολαύσεις. Από ζουμερές ψητές γαρίδες μέχρι τρυφερά καλαμάρια περιχυμένα με γευστικές σάλτσες θαλασσινών, υπάρχει μια σειρά από γεύσεις που μπορείτε να απολαύσετε.

Μην χάσετε αυτή τη ζωντανή γιορτή της μουσικής και της παραλιακής κουλτούρας στο Rayong Long Beach Festival 2023!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.