Οι οδηγοί Pattaya Songtaew εμπλέκονται σε άγριο καυγά για επιβάτες

Πατάγια -

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των οδηγών δύο Songtaew, ενός δημοφιλούς μέσου δημόσιας συγκοινωνίας στην Ταϊλάνδη, κλιμακώθηκε το βράδυ της Κυριακής καθώς οι οδηγοί συμμετείχαν σε έναν βίαιο καυγά για να διεκδικήσουν πελάτες.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία της Πατάγια στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου. Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του συμβάντος στην Pattaya Second Road, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Εκεί, μια ομάδα οδηγών Songtaew μάλωναν δυνατά και αντάλλασσαν λεκτικές επιθέσεις, προκαλώντας ένα χαοτικό σκηνικό στη μέση του δρόμου. Το περιστατικό προσέλκυσε μεγάλο πλήθος ξένων τουριστών, κάτι που, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, είχε αμαυρώσει σημαντικά τη φήμη της Πατάγια ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιας κλάσης.

Η Pattaya News σημειώνει ότι ένα Songthaew είναι ένα μετασκευασμένο επιβατικό όχημα που προέρχεται από ένα φορτηγό. Εξοπλισμένα με δύο σειρές καθισμάτων, αυτά τα οχήματα έχουν χρησιμεύσει ως οικονομικός τρόπος μεταφοράς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια.

Πριν από την άφιξη της αστυνομίας, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ορισμένοι οδηγοί του Songthaew μάλωναν για τις θέσεις στάθμευσης καθώς αγωνίζονταν για επιβάτες. Αυτό εξελίχθηκε σε σωματική συμπλοκή, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να κλωτσηθεί στο πρόσωπο. Η συμπλοκή προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας πριν από την επέμβαση της αστυνομίας. Οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες συνέχισαν τον καβγά τους.

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη, που ζήτησε εμπιστευτικότητα του ονόματός της, είπε στο The Pattaya News ότι είδε τον συνάδελφό της οδηγό Songtaew να δέχεται επίθεση από άλλους οδηγούς. Στη συνέχεια, έσπευσε να βοηθήσει και κλωτσήθηκε στο πρόσωπο.

Αρχικά, η αστυνομία της Πατάγια κατηγόρησε και τις δύο πλευρές και τους επέβαλε πρόστιμο για ένα ποσό που δεν είχε αναφερθεί. Οι αστυνομικοί ζήτησαν επίσης από τους οδηγούς να υποσχεθούν ότι δεν θα διαπράξουν ξανά τέτοια συμπεριφορά για χάρη της τουριστικής εικόνας της Πατάγια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.