Οι καταγγελίες οδηγούν σε επιθεώρηση του στρατοπέδου μεταναστών εργαζομένων στο Phra Nakhon Si Ayutthaya

Phra Nakhon Si Ayutthaya —

Οι ντόπιοι του Phra Nakhon Si Ayutthaya υπέβαλαν αναφορά καταγγελίας σε καταυλισμό μεταναστών εργαζομένων όπου ζουν με πάνω από 1,000 εργάτες που προκαλούν προβλήματα.

Στις 12 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Niwat Rungsakhon, Κυβερνήτης της επαρχίας Phra Nakhon Si Ayutthaya, έδωσε εντολή στην ομάδα ειδικών επιχειρήσεων και άλλους αρμόδιους αξιωματούχους, σε σύνολο 100 αξιωματικών, σε επιθεώρηση στρατοπέδου μεταναστών, Uthai, Phra Nakhon Si Ayutthaya.

Ο Νιβάτ έλαβε μια αναφορά από ντόπιους της Ουτάι που ζουν κοντά στον καταυλισμό μεταναστών εργαζομένων για πιθανή ταλαιπωρία και ενόχληση, τα λύματα, τη δυσοσμία και την κλοπή λαχανικών. Ωστόσο, οι ντόπιοι της Ουτάι είχαν υποβάλει καταγγελίες στο παρελθόν σε αρμόδιους αξιωματούχους και κανείς δεν φέρεται να ανταποκρίθηκε στα αιτήματα.

Οι αστυνομικοί της Ουτάι και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας είχαν ως στόχο να ερευνήσουν και να πατάξουν τους παράνομους μετανάστες εργάτες. Σε μια αρχική έρευνα, περισσότεροι από 1,000 μετανάστες εργάτες της Μιανμάρ και της Καμπότζης βρέθηκαν με 350 εργαζόμενους που δεν είχαν έγγραφα ή άδεια εργασίαςs.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ουτάι συνόδευσαν τους παράνομους μετανάστες εργάτες στο Περιφερειακό Γραφείο της Ουτάι και κάλεσαν τους εργοδότες να παρουσιάσουν έγγραφα και άδειες εργασίας.

Δεν ήταν σαφές ποιες νομικές ενέργειες και χρεώσεις θα υπάρξουν στους εργοδότες από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.