Το Ίδρυμα Χέρι με Χέρι στην Πατάγια διοργανώνει εκδήλωση ποδηλασίας/περπάτημα γύρω από τη λίμνη Maprachan

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, το Ίδρυμα Hand to Hand πραγματοποίησε την πρώτη ετήσια εκδήλωση με ποδήλατο ή περίπατο γύρω από τη λίμνη Maprachan. Πενήντα επτά άτομα ξεκίνησαν από το The Cycle Hub με ποδήλατα, skateboard, με τα πόδια και επίσης με καρότσια.

Οι συμμετέχοντες έκαναν τον δρόμο τους γύρω από τη λίμνη με τον δικό τους ρυθμό και με το δικό τους στυλ. Οι άνθρωποι έκαναν ποδήλατο ή περπατούσαν γύρω από τη λίμνη όσες φορές ήθελαν και υπήρχαν πολλοί σταθμοί νερού στη διαδρομή. Όλοι πέρασαν υπέροχα και έμειναν υγιείς.

Δέκα άτομα από το Ίδρυμα Hand to Hand θα ολοκληρώσουν τη βόλτα τους με ποδήλατο 800 χιλιομέτρων στις 15 Οκτωβρίου. Είναι απασχολημένοι με το ποδήλατο 50 χλμ την ημέρα για 16 ημέρες για να μαζέψουν χρήματα για ρύζι, γάλα και περιποιήσεις. Εάν θέλετε να υποστηρίξετε τη διαδρομή, μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω:
https://www.globalgiving.org/projects/sponsored-bike-ride-2023/

Όνομα Τράπεζας: Bangkok Bank
Αριθμός υποκαταστήματος: 676
Αριθμός λογαριασμού: 676- 0 – 17768- 0
Κωδικός Bank Swift: BKKBTHBK
Όνομα λογαριασμού: Ίδρυμα Hand to Hand
Τύπος Λογαριασμού: Λογαριασμός Ταμιευτηρίου Βιβλιοθήκης
Αριθμός Μητρώου Ιδρύματος: Chor Bor 11

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Hand to Hand Foundation πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/