Ο φερόμενος Κινέζος απατεώνας Bitcoin που δραστηριοποιήθηκε στην Πατάγια καταστράφηκε στο Τσιάνγκ Μάι

Τσιάνγκ Μάι -

Ένας Κινέζος υπήκοος συνελήφθη χθες στο Τσιάνγκ Μάι για παραμονή για περισσότερες από 1,000 ημέρες και φέρεται να εξαπατά άλλους να αγοράζουν κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Ο ύποπτος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο 38χρονος Τσεν Λονγκ, συνελήφθη στις 11 Οκτωβρίου σε συγκυριαρχία στην περιοχή Φα Χαμ της περιοχής Μουεάνγκ, στην επαρχία Τσιάνγκ Μάι. Κατηγορήθηκε για απάτη και υπέρβαση διαμονής με εκπληκτική διάρκεια άνω των 1,267 ημερών.

Σύμφωνα με την αστυνομία που συνέλαβε, ο Τσεν Λονγκ φέρεται να εξαπάτησε πολλά θύματα στην Πατάγια να αγοράσουν κάρτες γραφικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, δεν κατάφερε να παραδώσει τα αγαθά που είχε υποσχεθεί και κρύφτηκε. Η προκύπτουσα οικονομική ζημία αναφέρθηκε ότι ήταν πάνω από τρία εκατομμύρια μπατ.

Ο ύποπτος διέφευγε τις αρχές για περισσότερο από ένα χρόνο πριν τη σύλληψή του. Προς το παρόν, περνάει από νομικές διαδικασίες και είναι προγραμματισμένος για απέλαση από την Ταϊλάνδη, δήλωσε η αστυνομία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.