Φεστιβάλ & Διαγωνισμός Κλασικής Κιθάρας Pattaya που έρχεται τον Νοέμβριο του 2023

Το Pattaya Classical Guitar Festival & Competition 2023 στο Siam Bayshore Pattaya θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Το Siam Bayshore Pattaya και το Thailand Guitar Society παρουσιάζουν περήφανα το 15ο ετήσιο Φεστιβάλ & Διαγωνισμό Κλασικής Κιθάρας Pattaya 2023 την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στο Siam Bayshore Resort, Pattaya.

Φέτος οι διοργανωτές του φεστιβάλ φέρνουν τον Γάλλο κιθαρίστα Gerard Abiton για δεύτερη φορά μετά το 2018 στην Πατάγια. Το 2018 το φεστιβάλ είχε τεράστια επιτυχία.

Το φεστιβάλ είναι το μοναδικό γεγονός του είδους του στην Ταϊλάνδη, το οποίο παρουσιάζει πολλούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές κιθάρας και μουσικούς στον κόσμο. Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό για το κοινό, με συλλέκτες, παίκτες, λάτρεις της μουσικής, φοιτητές και γενικά ενθουσιώδεις οπαδούς που ενθαρρύνονται να το παρακολουθήσουν. Το φεστιβάλ είναι σίγουρα το μεγαλύτερο και πιο ζωντανό γεγονός για τους λάτρεις της κλασικής κιθάρας και τους λάτρεις της μουσικής στην Ανατολική Θάλασσα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τους διαγωνισμούς ηλικιωμένων, junior κάτω των 13 ετών και κάτω των 18 ετών στις 09:30, θα ακολουθήσει έκθεση κιθάρας στις 16:00 και θα ακολουθήσει απογευματινή συναυλία με βιρτουόζο κιθαρίστα και τον νικητή του περσινού διαγωνισμού – Vladimir Gapontsev στις 17.00 και η CGO *Classic Guitar Orchestra) που αποτελείται από διεθνή μέλη στις 18.00. Η ορχήστρα εδρεύει στην Μπανγκόκ, υπό τη διεύθυνση και τη διεύθυνση της Sira Tindukasiri.

Το highlight του φεστιβάλ «Guitar Night» θα ξεκινήσει στις 19.00 με το δημοφιλές Κουαρτέτο Κιθάρας Σιάμ,
ειδικός στο strumming, ο διάσημος κιθαρίστας Leon Koudelak, ο Pongpat Pongpradit και ο μαέστρος Gerard Abiton, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν ένα πλήρες σετ μουσικής από τον Ισπανό συνθέτη Isaac Albeniz.
Ένα «πρέπει να δείτε» για όλους τους λάτρεις της κιθάρας και τους λάτρεις της κιθάρας!

Για να μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση επισκεφθείτε:

https://pattayaguitarfest.weebly.com/
και https://thailandguitarsociety.weebly.com/

Δελτίο εισόδου / φεστιβάλ

Bht 500 για ενήλικες
Bht 300 για φοιτητές (με έγκυρη ταυτότητα)
Παιδιά 7Y – 11Y 300 baht ανά άτομο
12 χρόνια το ίδιο ποσοστό με έναν ενήλικα
Εισιτήρια προς πώληση και για να κάνετε κράτηση δωματίου στο Siam Bayshore Pattaya, καλέστε στο 038-428-678 για
αγορά ή email thailandguitarsociety@gmail.com

Εισιτήρια διατίθενται στη ρεσεψιόν του Siam Bayshore Hotel

από 20 Οκτωβρίου 2023

Κράτηση εκ των προτέρων στο ξενοδοχείο

Υπάλληλος γραμμής: @siambayshore

ή καλέστε το 038 428 678

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/