Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κατάσχεσε πάνω από 80 κιλά Meth στο Surat Thani

Εθνική -

Στις 10 Οκτωβρίου 2023, αστυνομικοί της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης συνέλαβαν 3 φερόμενους υπόπτους και κατέσχεσαν πάνω από 80 κιλά μεθαμφεταμίνης στον αυτοκινητόδρομο 41 στο δρόμο Chaiya, Surat Thani.

Οι 3 φερόμενοι ως ύποπτοι αναγνωρίστηκαν αργότερα μόνο ως ο κ. Pichet, 34 ετών, ο κ. Yutthapong, 29 ετών και ο κ. Noppadon, 28 ετών.

Πρόσφατα, αστυνομικοί της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης συνέλαβαν επίσης 4 άλλους φερόμενους λαθρεμπόρους ναρκωτικών με παράνομες ουσίες, σχεδόν 2 εκατομμύρια παράνομα χάπια, στο δρόμο για την επαρχία Songkhla. Μια ομάδα ερευνών εντόπισε περαιτέρω νέα διακίνηση ναρκωτικών από την κεντρική Ταϊλάνδη στη Songkhla, η οποία οδήγησε στην επιτυχή επιχείρηση σύλληψης στις 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι 3 ύποπτοι φέρεται να ομολόγησαν τις αδικίες τους και είπαν ότι για δεύτερη φορά προσλήφθηκαν για 100,000 μπατ για να μεταφέρουν λαθραία meth από το Nonthaburi στο Phatthalung με τελικό προορισμό τη Songkhla. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τους συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα Mueang Chumphon για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Οι ύποπτοι δεν αποκάλυψαν για ποιον εργάζονταν, αλλά οι αστυνομικοί της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης δήλωσαν ότι συνεχίζουν την ενεργό έρευνα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.