Ο Aed Carabao ανακοινώνει ότι θα διαλύονται τον επόμενο χρόνο

Εθνική -

Το γνωστό καλλιτεχνικό όνομα του κ. Yuenyong Opakul "Aed Carabao" ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διέλυε το διάσημο και δημοφιλές συγκρότημα του το 2024.

Στις 10 Οκτωβρίου 2023, στη συναυλία «Bom Sincharoen Fanmeet», ο Aed μίλησε στους παρευρισκόμενους για το ταξίδι δεκαετιών της μπάντας του και τις προσωπικές δυσκολίες. Οι Carabao έγιναν απίστευτα δημοφιλής παρόλο που το συγκρότημα δεν υπέγραψε συμβόλαιο με κανένα πρακτορείο.

Ο Aed έγραψε και ερμήνευσε περισσότερα από 900 τραγούδια κατά τη διάρκεια της ενεργού καριέρας του, κάτι που τον κάνει ένας από τους πιο παραγωγικούς τραγουδιστές και συνθέτες στον κόσμο.

«Ωστόσο, τα σημερινά 4 μέλη του συγκροτήματος είναι πολύ ηλικιωμένα και άρρωστα και σκοπεύουμε να σταματήσουμε να παίζουμε για πάντα ως συγκρότημα την 1η Απριλίου 2024. Είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι είμαστε μεγάλοι, αλλά είμαστε ακόμα cool. Δεν αποσύρομαι προσωπικά, ωστόσο, και θα συνεχίσω να γράφω τραγούδια και να ενταχθώ σε νέες γενιές καλλιτεχνών μερικές φορές για παραστάσεις ζωής. Όσο για τα άλλα μέλη, εναπόκειται σε αυτά να αποφασίσουν τις επιλογές ζωής τους», είπε ο Aed.

Οι Carabao έγιναν δημοφιλείς εν μέρει λόγω των πολλών τραγουδιών τους που επικεντρώνονται στην πολιτική αναταραχή και την κοινωνική δικαιοσύνη, κερδίζοντας μια αφοσιωμένη και παθιασμένη βάση θαυμαστών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Carabao, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.