Ζευγάρι Ρώσου στην Πατάγια υπέστη κρίση πανικού, κατηγορεί ότι τρώει κέικ με κάνναβη

Πατάγια -

Ένα ζευγάρι Ρώσων υπέστη φερόμενη κρίση πανικού σήμερα το πρωί αφού ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει ένα κέικ με έγχυση κάνναβης στην Πατάγια. Ωστόσο, αρνήθηκαν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon έλαβαν κλήση από έναν ταϊλανδό-ρωσό διερμηνέα στη 1:11 σήμερα, XNUMX Οκτωβρίου, ο οποίος ανέφερε ότι δύο Ρώσοι τουρίστες υπέφεραν από μια κρίση πανικού. Το ζευγάρι αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναπνοή αφού έφαγε ένα κέικ ανακατεμένο με κάνναβη, σύμφωνα με τον διερμηνέα.

Μια ομάδα διάσωσης ταξίδεψε αμέσως σε ένα ξενοδοχείο στο Jomtien Second Road στην υποπεριοχή Nongprue της περιοχής Banglamung, στην επαρχία Chonburi, όπου φιλοξενήθηκε το ζευγάρι. Βρήκαν τους τουρίστες, τα ονόματα των οποίων δεν αναφέρθηκαν στον Τύπο, στη σκηνή, και μέσω ενός διερμηνέα περιέγραψαν ότι αισθάνονταν αδυναμία στα άκρα τους, καρδιές που τρεμούλιαζαν και ένιωσαν σαν να είχε επιβραδύνει ο χρόνος. Δεν ήταν σαφές εάν το ζευγάρι είχε δοκιμάσει ποτέ κάνναβη στο παρελθόν ή πόση ποσότητα κατανάλωσε.

Αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, η ομάδα διάσωσης αποφάσισε να μεταφέρει το ζευγάρι σε νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διέλευσης, οι Ρώσοι τουρίστες αναστατώθηκαν ξαφνικά για άγνωστους λόγους. Έδωσαν βίαιο σήμα στην ομάδα να παρασυρθεί, φωνάζοντας και χτυπώντας την πόρτα του ασθενοφόρου.

Κατά συνέπεια, η ομάδα διάσωσης στάθμευσε το όχημα στην άκρη του δρόμου, άφησε το ζευγάρι να βγει και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, επιχείρησαν να ηρεμήσουν τους δύο τουρίστες και να τους πείσουν να πάνε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ωστόσο, αρνήθηκαν να πάνε, αλλά δεν περιέγραψαν τους ακριβείς λόγους τους. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κανόνισαν την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο.

Η κάνναβη αποποινικοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη το 2022, αλλά έκτοτε παραμένει αντικείμενο συζήτησης, ειδικά όσον αφορά τη χρήση της για ψυχαγωγία.

Μόλις μια μέρα πριν (10 Οκτωβρίου), ο αν Ισραηλινός τουρίστας έκανε μια σκηνή στο Walking Street στην Πατάγια και κατηγόρησε το περιστατικό στο κάπνισμα κάνναβης. Ο άνδρας ομολόγησε ότι κάπνιζε κάνναβη για να μειώσει το άγχος που ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκε από τον συνεχιζόμενο πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. Έκανε επίσης κλοπές σε ψιλικατζίδικο, για το οποίο επίσης κατηγόρησε την κάνναβη, και κατά συνέπεια συνελήφθη και κατηγορήθηκε.

Το TPN σημειώνει ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η χρήση κάνναβης οδηγεί σε κλοπές από κατάστημα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.