Γυναίκα της Σρι Ράτσα πέφτει μέχρι θανάτου αφού προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο από το εξωτερικό παράθυρο αφού ξέχασε το κλειδί

Σρι Ράτσα -

Σε ένα τραγικό ατύχημα, μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη που είχε ξεχάσει το κλειδί του δωματίου της στην περιοχή Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι, έπεσε μέχρι θανάτου ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στο δωμάτιό της από ένα εξωτερικό παράθυρο.

Η γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Σρι Ράτσα μόνο ως η κυρία Σα, 23 ετών, έπεσε κατακόρυφα από τον πέμπτο όροφο και διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο σημείο από την ομάδα διάσωσης. Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5:30 μ.μ. της 7ης Οκτωβρίου σε ένα διαμέρισμα που δεν κατονομάζεται στην περιοχή Thung Sukhla της περιοχής Sri Racha.

Πλάνα CCTV από τον τόπο του ατυχήματος έδειξαν μια γυναίκα και τον φίλο της, που κατονομάστηκε από την αστυνομία μόνο ως κ. Manus, 30 ετών, να προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους στον πέμπτο όροφο. Η γυναίκα εθεάθη να ψάχνει ένα κλειδί στην τσέπη της, αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσε να το βρει.

Στη συνέχεια, ο κύριος Μάνος κατέβηκε στον τέταρτο όροφο. Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι σκόπευε να ψάξει για ένα κλειδί στο αυτοκίνητό του και δεν περίμενε ότι η κοπέλα του θα προσπαθούσε να μπει στο δωμάτιό τους από ένα εξωτερικό παράθυρο.

Σύμφωνα με τα πλάνα CCTV, η κα Σα τοποθέτησε την τσάντα της στο τραπέζι δίπλα στο παράθυρο δίπλα στο δωμάτιό της και στη συνέχεια σκαρφάλωσε έξω. Στη συνέχεια, η γυναίκα έπεσε λίγο μετά την προσπάθειά της να περπατήσει σε μια στενή προεξοχή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άρπαξε το προστατευτικό κιγκλίδωμα στην προεξοχή, το οποίο λύθηκε και την έκανε να πέσει. Η ομάδα διάσωσης, που ανταποκρίθηκε στο ατύχημα, ανέφερε ότι βρήκε το προστατευτικό κιγκλίδωμα κοντά στο σώμα.

Το θύμα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα. Η σορός της μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για διευθέτηση της κηδείας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.