Κινέζοι έμποροι ρούχων συνελήφθησαν στην Μπανγκόκ για φερόμενο λαθρεμπόριο ηρωίνης στην Αυστραλία

Μπανγκόκ -

Οι αστυνομικοί της Bang Sue συνέλαβαν 2 Κινέζους εμπόρους ρούχων για φερόμενη απόπειρα εξαγωγής ηρωίνης στην Αυστραλία σε δέματα ρούχων.

Στις 8:30 μ.μ., στις 9 Οκτωβρίου 2023, μια ερευνητική ομάδα στο αστυνομικό τμήμα Bang Sue της Μπανγκόκ, συνέλαβε 2 Κινέζους εμπόρους ρούχων που ταυτοποιήθηκαν ως ο κύριος Ka Sin Chan, 28 ετών, και ο κ. Chor Lung Lui , 19 χρονών. Η ερευνητική ομάδα κατέσχεσε επίσης ένα κιλό ηρωίνης που ήταν κρυμμένο μέσα σε μεταμφιεσμένα κουτιά ρούχων στο Chatuchak Plaza της Μπανγκόκ.

Οι αστυνομικοί της αστυνομίας είχαν λάβει προηγουμένως αναφορά από άγνωστο αξιωματικό μεταφορών ότι οι 2 Κινέζοι έμποροι ρούχων είχαν ζητήσει να στείλουν 18 κιβώτια ρούχων στην Αυστραλία. Ωστόσο, ο κύριος Τσαν και ο κύριος Λούι έδρασαν ύποπτα και βιαστικά. Στη συνέχεια, ο αξιωματικός μεταφοράς ζήτησε από την ασφάλεια να τους κρατήσει πριν αναφέρει το περιστατικό στους αρμόδιους αστυνομικούς.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένη ηρωίνη μέσα σε 18 κουτιά καλυμμένα με μαύρα χαρτιά για να τα μεταμφιέσουν ως δέματα με ρούχα.

Οι αστυνομικοί της έρευνας έψαξαν αργότερα τη συγκυριαρχία των φερόμενων υπόπτων στην περιοχή Makkasan και ανακάλυψαν 2 κιλά μεθαμφεταμίνηςαμφεταμίνη.

Οι αστυνομικοί θα διενεργήσουν περαιτέρω νομικές διαδικασίες για να λογοδοτήσουν οι δύο υπόπτοι για τα εγκλήματά τους. Οι ύποπτοι δεν είχαν δώσει δήλωση ή έκκληση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.