Η Πατάγια χτυπήθηκε από έντονες βροχές και πλημμύρες

Πατάγια -

Η Πατάγια πλημμύρισε νωρίς σήμερα το πρωί με σχεδόν μία ώρα απροσδόκητης βροχής που φέρεται να προκλήθηκε από συστήματα καταιγίδων που προήλθαν αρχικά από την τροπική καταιγίδα Koinu.

Αρκετές περιοχές της πόλης που μαστίζονται από πλημμύρες, όπως η οδός Sukhumvit, η South Pattaya, η Pattaya Beach Road, η Third Road κοντά στη διασταύρωση Paniat Chang, η διασταύρωση Moom Aroi και ο δρόμος κατά μήκος του σιδηροδρόμου πλημμύρισαν ως αποτέλεσμα μιας ξαφνικής δυνατής βροχής, η οποία σημειώθηκε περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Οκτωβρίου.

Οι περισσότεροι πλημμυρισμένοι δρόμοι είχαν γίνει προσωρινά αδιάβατοι για μικρά οχήματα λόγω της στάθμης του νερού που έφτανε τα 50-80 εκατοστά.

Πολλά σεντάν με χαμηλή απόσταση από το έδαφος κόλλησαν στους πλημμυρισμένους δρόμους και τα ελαστικά τους βυθίστηκαν επίσης, προκαλώντας ζημιές.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας εστάλησαν αμέσως από την πόλη Pattaya για να διευκολύνουν τη ροή της κυκλοφορίας, να βάλουν προειδοποιητικά σήματα και να βοηθήσουν τους μετακινούμενους που είχαν κολλήσει στους βυθισμένους δρόμους.

Χάρη στο νέο και μεγαλύτερο σύστημα αποχέτευσης, οι πλημμύρες στις περισσότερες περιοχές υποχώρησαν σχετικά γρήγορα, δήλωσαν αξιωματούχοι της πόλης.

Η καταρρακτώδης βροχή φάνηκε να είναι συνέπεια της τροπικής καταιγίδας Koinu, η οποία έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενη πρόγνωση του καιρού από το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα, η οποία ανέφερε ότι η καταιγίδα δεν θα επηρεάσει άμεσα τις καιρικές συνθήκες της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με την έκθεση του τμήματος, η τροπική καταιγίδα Koinu κινείται στη νότια παράκτια περιοχή της Κίνας, με επίκεντρο περίπου 21.4 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος και 112.8 μοίρες ανατολικό γεωγραφικό μήκος.

Έχει μέγιστη ταχύτητα ανέμου κοντά στο κέντρο του περίπου 65 χιλιόμετρα την ώρα. Η καταιγίδα κινείται ελαφρώς νοτιοδυτικά με ταχύτητα 10 χιλιομέτρων την ώρα. Αναμένεται ότι στις 10-11 Οκτωβρίου, η καταιγίδα θα περάσει από την περιοχή του νησιού Χαϊνάν της Κίνας και σταδιακά θα εξασθενήσει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.