Νεαρός άνδρας πνίγεται τραγικά ενώ ψάρευε στη Σρι Ράτσα

Πατάγια -

Ένας 18χρονος πνίγηκε αφού πήγε για ψάρεμα σε μια λίμνη στο ναό Khao Na Phu Wanaram στη Sriracha, Chonburi.

Στις 3:30 μ.μ. στις 6 Οκτωβρίου 2023, το αστυνομικό τμήμα της Σριράτσα έλαβε αναφορά από κατοίκους της περιοχής για να ερευνήσει έναν πνιγμένο άνδρα που βρέθηκε σε μια λίμνη πίσω από τον ναό Khao Na Phu Wanaram στη Sriracha, Chonburi. Εθελοντική ομάδα διάσωσης και δύτες στάλθηκαν για να ανασύρουν τη σορό.


Μετά από πάνω από μία ώρα επιχειρήσεων, οι δύτες ανέσυραν με επιτυχία το πτώμα που ταυτοποιήθηκε ως ο κύριος Απιράκ Σανγκτσάν, 18 ετών. Δεν βρέθηκαν ίχνη κακοποίησης ή βίας. Κοντά στο σημείο βρέθηκαν ένα καλάμι, ένα ζευγάρι παπούτσια και μια τσάντα ψαρέματος.


Ο κ. Chanin Suanthong, 40 ετών, θείος του νεκρού, είπε στους αστυνομικούς της Sri Racha ότι ο κ. Apirak είχε επιληψία και πήγε για ψάρεμα για πολύ καιρό. Ο κ. Chanin πήγε να αναζητήσει τον νεκρό αλλά βρέθηκαν μόνο τα προαναφερθέντα αντικείμενα. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης για βοήθεια.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Σρι Ράτσα θα διενεργήσουν περαιτέρω έρευνα για να βρουν την ακριβή αιτία του πνιγμού.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.