Η Microvolts Recharged λανσάρει τη νέα στολή!

Ταϊλάνδη-

Ένα νέο κοστούμι για το «MICROVOLTS: Recharged», ένα παγκόσμιο παιχνίδι TPS που καταχωρήθηκε ως νέο δημοφιλές προϊόν στο Steam εντός μιας ημέρας από την κυκλοφορία του, θα ενημερωθεί και θα προσαρμοστεί για ορισμένες γλώσσες στις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι υπηρεσίες του 'MICROVOLTS: Recharged' κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στις 9 Σεπτεμβρίου και λειτουργούν ομαλά, και το παιχνίδι συμπεριλήφθηκε στα νέα δημοφιλή προϊόντα του Steam μέσα σε μία ημέρα από την κυκλοφορία του. Η εταιρεία ανακοίνωσε συνεχή βελτίωση με βάση τη συλλογή σχολίων από τους χρήστες ακόμη και μετά την κυκλοφορία της, δημιουργώντας έτσι πολλές ενθουσιώδεις απαντήσεις.

Αυτή η ενημέρωση του 'MICROVOLTS: Recharged' περιλαμβάνει νέους τύπους κοστουμιών N, προσωπικές πληροφορίες κατάταξης, αναδιάρθρωση πληροφοριών συστήματος ιστότοπου, εντοπισμό ορισμένων γλωσσών (ιαπωνικά και ταϊλανδικά) και διόρθωση πολλών σφαλμάτων.

Μεταξύ αυτών, τα νέα κοστούμια που περίμεναν οι χρήστες θα λανσαριστούν σε περίπου ένα μήνα, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει ουσιαστικά τις ιδιαιτερότητες των παικτών.

Επιπλέον, το «MICROVOLTS: Recharged» συνεχίζει με πολυγλωσσική προσαρμογή για παγκόσμιους θαυμαστές. Ο ήχος φωνής στα Ιαπωνικά έχει ήδη συμπεριληφθεί και μέσω αυτής της ενημέρωσης θα προστεθούν οι υπότιτλοι του παιχνιδιού και η εργασία εντοπισμού δεδομένων (ιαπωνικά και ταϊλανδικά).

Επιπλέον, καθώς οι εργασίες τοπικής προσαρμογής για πολλές άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών και των πορτογαλικών, έχουν προγραμματιστεί για το εγγύς μέλλον, αναμένεται ότι περισσότεροι θαυμαστές θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι πιο άνετα.

Το 'MICROVOLTS: Recharged' θα προσθέτει συνεχώς νέες λειτουργίες και θα διοργανώνει εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας, όπως εποχιακά πρωταθλήματα και τουρνουά συντεχνιών στο μέλλον.

Εισαγωγή στο 'MICROVOLTS: Recharged'

Το 'MICROVOLTS: Recharged' είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι σκοποβολής για υπολογιστή στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Steam. Διαθέτει συναρπαστική και γρήγορη μάχη σε έναν εξαιρετικά συναρπαστικό μικρόκοσμο. Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε συναρπαστικές μάχες μέσω μιας μεγάλης γκάμα θεματικών χαρτών και πολλών λειτουργιών.

Με μια ευρεία άποψη του πεδίου μάχης, που είναι χαρακτηριστικό της προοπτικής τρίτου προσώπου, είναι ευκολότερο να διακρίνει κανείς την κατάσταση μάχης σε πραγματικό χρόνο και οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους στρατηγικές για νίκη μέσω της χρήσης επτά τύπων μοναδικών όπλων. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν το δικό τους avatar ανάμεσα στις εννέα χαρακτηριστικές φιγούρες δράσης που προσφέρονται και να το διακοσμήσουν με μια ποικιλία από τα διαθέσιμα κοστούμια.

Τα εύχρηστα χειριστήρια και η χαρακτηριστική περιστασιακή φύση του παιχνιδιού λαμβάνοντας υπόψη τους παίκτες βοηθούν στην ανακούφιση από το άγχος της καθημερινότητας.

Ξεκινώντας μια συναρπαστική περιπέτεια με το 'MICROVOLTS: Recharged', οι παίκτες θα μπορούν να βρουν αληθινή απόλαυση που προηγουμένως δεν μπορούσε να συναντήσει κανείς σε σκληροπυρηνικά παιχνίδια.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους παρακάτω επίσημους ιστότοπους:

Ιστοσελίδα: https://mv.masanggames.com/
Forum: https://mv-forum.masanggames.com/
Ατμός: https://store.steampowered.com/app/1426440/MICROVOLTS_Recharged/
Διχόνοια: https://discord.gg/tKdzjmUYfj
Facebook: https://www.facebook.com/MicrovoltsRecharged

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/