Το Παιδικό Σπίτι Baan Unrak πραγματοποιεί το μαγικό τους ταξίδι μόδας στην Μπανγκόκ

Μια απίστευτη παράσταση έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα στην Μπανγκόκ!

στην Μπανγκόκ!

Παιδιά από το Παιδικό Σπίτι Baan Unrak ταξίδεψαν στην Μπανγκόκ για να δείξουν το νέο τους πρόγραμμα: The Magic Journey Fashion Show. Όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.

Όλα τα σχέδια δημιουργήθηκαν από δύο νέους σχεδιαστές, τον Kushuma Jareonphon (απόφοιτος Baan Unrak) και τον Chanikan Nakhinchat.

Το πρώτο μέρος: A Land Of Blossom

Αυτό το wεμπνευσμένο από ένα θέμα κήπου με λουλούδια και όλα τα ρούχα ήταν φτιαγμένα από το ύφασμα που παρήγαγε η Baan Unrak Weaving.

Η αντιπαράθεση της μόδας εμπνευσμένη από τα λουλούδια σε νεαρά μοντέλα μπορεί να δημιουργήσει ένα συναρπαστικό μείγμα της ομορφιάς της φύσης με την ομορφιά της νεότητας. Τα απαλά χρώματα και οι οργανικές υφές των ρούχων εναρμονίζονται με τη φυσική λάμψη του νεανικού δέρματος, για ένα εκπληκτικό οπτικό θέαμα.

Όμορφα και γοητευτικά, όταν οι έφηβοι μοντελοποιούν αυτά τα σχέδια, γίνονται μέρος μιας δημιουργικής αφήγησης που γιορτάζει τις καλλιτεχνικές δυνατότητες όλων μας. Αυτό καλλιεργεί την αίσθηση της φαντασίας και ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα.

Η νεανικότητα των μικρών παιδιών προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα γοητείας στη συλλογή υφασμάτων κήπου με λουλούδια. Η φυσική τους χάρη και πληθωρικότητα δίνει ζωή στα σχέδια, υπενθυμίζοντας τη χαρά και τον αυθορμητισμό της νεότητας.

Δεύτερο μέρος: A Land Of Treasure.

A Η συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από τους πειρατές επέτρεψε στα παιδιά μας να ξεπεράσουν τα όρια και να εκφράσουν την ελευθερία και την εξέγερσή τους.

Οι νέοι άνδρες έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ότι η ομορφιά έχει πολλές μορφές και ότι η αυτοπεποίθηση και η αυθεντικότητα είναι πιο ελκυστικά από το να συμμορφώνονται με τις προσδοκίες της κοινωνίας.

Τα παιδιά δείχνουν ότι δεν φοβούνται να εξερευνήσουν, να ρισκάρουν και να χαράξουν την πορεία τους στη ζωή.

Το στυλ εμπνευσμένο από πειρατές ενθαρρύνει τις νεαρές κυρίες να αγκαλιάσουν την περιπέτεια, την ανθεκτικότητα και τη δύναμη, ανεξάρτητα από τις κοινωνικές προσδοκίες. Τα κορίτσια στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι μπορούν να αναλάβουν όποιον ρόλο ή πρόσωπο επιλέξουν.

Μέλη της LGBT κοινότητας του Sangkhlaburi διαφοροποίησαν την παράσταση και την έκαναν πιο φωτεινή.

Η εκπροσώπηση της κοινότητας είναι σημαντική για εμάς, καθώς είναι η προσπάθεια του Baan Unrak να γεφυρώσει την πραγματικότητα της πόλης μας και της Ταϊλάνδης.

Ήταν μια υπέροχη παράσταση και μια υπέροχη μέρα.

Ανυπομονούμε για περισσότερες προκλήσεις για να δείξουμε στον κόσμο τι είμαστε ικανοί.


Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/