Η διαρροή λαδιού στην περιοχή του λιμανιού Laem Chabang προτρέπει τη λειτουργία ταχείας εκκαθάρισης

Laem Chabang-

Ένας βυθοκόρος στο λιμάνι Laem Chabang Port Project Phase 3 έχει μια διαρροή πετρελαίου που επηρεάζει τον κοντινό ωκεανό. Ωστόσο, σύμφωνα με αρμόδιους φορείς, το έργο καθαρισμού απορρόφησης πετρελαίου θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Η Λιμενικό Τμήμα Laem Chabang, Chonburi Harbor Master και SRIRACHA OFFSHORE 88 CO, LTD. ξεκίνησε μια επιχείρηση για τον έλεγχο της διαρροής λαδιού χρησιμοποιώντας ένα απορροφητικό λαδιού (Boom). Οι χημικές ουσίες θα ελαχιστοποιήσουν επίσης τις επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον και τη θαλάσσια ζωή πλησίον.


Στις 5 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Virayut Swangchaeng, Αναπληρωτής Διευθυντής του λιμανιού Laem Chabang, αποκάλυψε σε μια αρχική έρευνα ότι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το σημείο όπου ξεκίνησε η διαρροή. Στη συνέχεια, ο κ. Viraryut ανέστειλε αμέσως τη ναυτιλία. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και η απορρόφηση του λαδιού θα ολοκληρωθεί σύντομα.

«Ως εκ τούτου, οι πολίτες που ζουν στην περιοχή μπορούν να είναι άνετα γιατί δεν θα υπάρξουν περαιτέρω διαρροές πετρελαίου στον ωκεανό», είπε ο κ. Virayut σε ομιλία του στα τοπικά ΜΜΕ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.