Επιχείρηση Sting: Η αστυνομία του Banglamung συνέλαβε 3 φερόμενους εμπόρους ναρκωτικών, 2 πιστόλια και σχεδόν 8,000 χάπια Meth Βρέθηκαν

Μπανγκλαμούνγκ -

Στις 6 Οκτωβρίου 2023, αστυνομικοί της Banglamung αποκάλυψαν στο The Pattaya News μια επιχείρηση για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών Mueang Klaeng που συνδέονται με έναν βαρόνο ναρκωτικών που ονομάζεται «Tam Bowin». Στην επιχείρηση κατασχέθηκαν 7,842 χάπια αμφεταμίνης και 2 πιστόλια.

Η ομάδα ειδικών επιχειρήσεων της Banglamung και οι αρμόδιες μονάδες εκτέλεσαν σχέδιο για τη σύλληψη 3 φερόμενων εμπόρων ναρκωτικών που βρίσκονταν σε ένα σπίτι στο Klaeng, Rayong, οι οποίοι ταυτοποιούνται ως ο κ. Chatchapak Phuengkum, 43 ετών, η κα Busarin Phonsiri, 30 ετών και ο κ. Rueangroj Phuengkhum, 37 ετών.

Αστυνομία Banglamung sΟι πηγές ανέφεραν ότι αυτά τα 3 άτομα συνδέονταν με παράνομες ουσίες στην περιοχή της Πατάγια και σε πολλές περιοχές της ανατολικής περιοχής. Συνήθως έβαλαν πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί τους από το Facebook, έτσι μυστικοί πράκτορες τους έστειλαν μήνυμα για να αγοράσουν ναρκωτικά.


Στις 8:15 μ.μ. της 4ης Οκτωβρίου 2023, η ομάδα ειδικών επιχειρήσεων του Banglamung πραγματοποίησε μια επιχείρηση τσίμπημα, έκλεισαν οδούς διαφυγής σε ένα στενό δρόμο πριν παρασύρουν τους φερόμενους εμπόρους ναρκωτικών στην παγίδα τους. Στη συνέχεια, οι 3 φερόμενοι έμποροι ναρκωτικών ομολόγησαν ότι αγόρασαν τα χάπια αμφεταμίνης από έναν άλλο έμπορο ναρκωτικών που ονομάζεται «Tam Bowin».

Μπανγκαλόμ Οι αστυνομικοί θα διενεργήσουν περαιτέρω έρευνα για να λογοδοτήσουν τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους και να εντοπίσει τον άπιαστο Tam Bowin.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.