Εστιατόριο Lucus: Νόστιμη νέα μεσογειακή κουζίνα τώρα άνοιξε στην Πατάγια!

Τις τελευταίες εβδομάδες το νεότερο κρυμμένο στολίδι της Pattaya άνοιξε στο Healthland Resort and Spa στην οδό Sukhumvit στην Pattaya - το εστιατόριο Lucus, αναδεικνύοντας το απολύτως νόστιμο μεσογειακό φαγητό με έναν σεφ παγκόσμιας κλάσης.

Η ομάδα των ειδήσεων Pattaya προσκλήθηκε πρόσφατα επισκεφθείτε την ολοκαίνουργια τοποθεσία και δοκιμάστε μια ποικιλία από πιάτα και μας εξέπληξε η ποικιλία και η ικανότητα κάθε πιάτου.

Για όσους απολαμβάνουν νόστιμα μοναδικά κοκτέιλ, δελεαστικές και υπέροχες ποικιλίες κουζίνας και άριστη εξυπηρέτηση, το Lucus πρόκειται να είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτείτε και μια εξαιρετική προσθήκη στο πολυτελές φαγητό στην Πατάγια.

Πιστεύουμε στο να αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν και έχουμε συγκεντρώσει πολλές από αυτές παρακάτω για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αλλά, προτού φτάσουμε εκεί, μερικές βασικές λεπτομέρειες, αν θέλετε να ελέγξετε τον ίδιο τον Lucus, το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Μπορείτε να τα βρείτε στο Facebook εδώ. Είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Μενού: https://www.thaiqrmenu.com/?id=idCabppS
R372WTojrTBt

Κρατήσεις και Ερωτήσεις: 0953690555
Χάρτης: https://g.co/kgs/2YXxES
💚 Instagram: https://www.instagram.com/lucusrestaurant/

Απολαύστε τις φωτογραφίες!!!



Το προηγούμενο είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/