Ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow για τον εορτασμό των 5ων γενεθλίων του δεύτερου υβριδικού ελέφαντα της Ταϊλάνδης "Nong Saen Rak"

Πατάγια -

Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow προσκαλεί όλους να γιορτάσουν τα 5α γενέθλια του «Nong Saen Rak», ενός υβριδικού ελέφαντα και του δεύτερου στο είδος του στην Ταϊλάνδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2023 και θα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες, όπως τάισμα ελεφάντων, σόου ελεφάντων και έκθεση που παρουσιάζει την ιστορία της «Nong Saen Rak» και τις ειδικές της ικανότητες.

Ο κ. Anupong Anont, Βοηθός Διευθυντής του Ανοιχτού Ζωολογικού Κήπου Khao Kheow, αποκάλυψε ότι ο "Nong Saen Rak" είναι ο πρώτος θηλυκός ελέφαντας από την Ασία που γεννήθηκε από τεχνητή γονιμοποίηση που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Ζωολογικού Πάρκου της Ταϊλάνδης, τη Σχολή Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Kasetsart και την Εθνική Ινστιτούτο Υγείας.

Είναι το αποτέλεσμα επιτυχούς τεχνητής γονιμοποίησης που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Δεκεμβρίου 2016, με δότη τον «Jim», έναν θηλυκό ελέφαντα. Γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2018.

Ο κ. Anupong εξήγησε περαιτέρω ότι ο ζωολογικός κήπος ετοιμάζει μια ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων της Nong Saen Rak, που περιλαμβάνει μια ποικιλία από λαχανικά και φρούτα, μπανάνες, ζαχαροκάλαμο, καλαμπόκι, καρπούζι, φρούτα δράκου, καρότα, κολοκύθες και σανό για να τα απολαύσει. . Οι επισκέπτες και τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση για να γιορτάσουν τα γενέθλια, να τραβήξουν κοντινές φωτογραφίες με τους ελέφαντες και να παρακολουθήσουν την παράσταση ελέφαντα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει επίσης μια έκθεση που θα παρουσιάζει την ιστορία της Nong Saen Rak, τις ιδιαίτερες ικανότητές της και μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να υποστηρίξουν το Wildlife Fund. Οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των εξόδων για φαγητό, ιατρική περίθαλψη, φάρμακα και εξοπλισμό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, επικοινωνήστε με το Khao Kheow Open Zoo στο 038-318444.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.