Η Σρι Ράτσα θα φιλοξενήσει Φεστιβάλ Θαλασσινών αυτό το Σαββατοκύριακο

Σρι Ράτσα -

Ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με λαχταριστά θαλασσινά, φρέσκα αλιευμένα από τη θάλασσα της Σρι Ράτσα, καθώς η περιοχή ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το φεστιβάλ θαλασσινών για το τέλος της χρονιάς.

Από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες στο φανταστικό «Sri Racha Clean Food & Seafood Festival 2023» θα απολαύσουν μια σειρά από νόστιμα τοπικά θαλασσινά. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον 3ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Central Sri Racha.

Είτε απολαμβάνετε γαρίδες στη σχάρα είτε καλαμάρια με πικάντικη σάλτσα θαλασσινών, τραγανό τηγανητό ψάρι ή καβούρι ή σούπερ φρέσκο ​​σασίμι, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σας ανάμεσα στα περισσότερα από 100 πιάτα που σερβίρονται στην εκδήλωση.

Το τριήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης ζωντανές μουσικές παραστάσεις καθημερινά, ξεκινώντας με τους Re-Soulband και Moo Ham The Voice 4 στις 6 Οκτωβρίου, Biw The Voice στις 7 Οκτωβρίου και The 3B Brand στις 8 Οκτωβρίου.

Το Sri Racha Clean Food & Seafood Festival είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσετε την τοπική κουλτούρα, να αλληλεπιδράσετε με τους φιλικούς ντόπιους και να γεμίσετε το στομάχι σας με νόστιμα θαλασσινά που είναι εύκολα στο πορτοφόλι. Το φεστιβάλ που ανοίγει στις 4 το απόγευμα, στις 6 Οκτωβρίου υπόσχεται να είναι μια απόλαυση τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.