Ο μοναχός μεταμφιεσμένος συνελήφθη μετά από 13 χρόνια φυγής για υποτιθέμενη δολοφονία

Σουφάν Μπούρι —

Ένας μεταμφιεσμένος μοναχός που βρισκόταν σε φυγή για 13 χρόνια συνελήφθη στην επαρχία Suphan Buri για φόνο εκ προθέσεως.

Στις 3 Οκτωβρίου 2023, η Πολ. Ο συνταγματάρχης Natthapong Kerdiam και μια αστυνομική ομάδα συνέλαβαν έναν μοναχό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Anon, 33 ετών, με ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Amnat Charoen στο Dhamma Retreat, στην περιοχή Song Phi Nong, στην επαρχία Suphan Buri.

Ο κ. Anon κατηγορήθηκε για πολλά σημαντικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της φερόμενης δολοφονίας από πρόθεση. Το περιστατικό συνέβη το 2010 όταν φέρεται να διέπραξε φόνο με αιχμηρό όπλο και έκοψε το λαιμό ενός θύματος στην περιοχή Mueang, στην επαρχία Amnat Charoen. Ο ένοχος διέφυγε μεταμφιεσμένος ως μοναχός σε περιφερειακό προσκύνημα για περισσότερα από 13 χρόνια.

Ωστόσο, η ερευνητική ομάδα συνέλαβε και συνέλαβε τον ένοχο που ζούσε στο Dhamma retreat, στην επαρχία Suphan Buri. Σε μια αρχική έρευνα, ο κ. Anon αρνήθηκε τις κατηγορίες προτού μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Muang Amnat Charoen για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.