Γυναίκα από την Ταϊλάνδη βυθίζεται μέχρι θανάτου στο διαμέρισμα Pattaya

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη βυθίστηκε μέχρι θανάτου σε ένα συγκρότημα κατοικιών 32 ορόφων στην υποπεριοχή Naklua της Pattaya το βράδυ της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Chanan Kaserabua, ο αναπληρωτής ερευνητής του αστυνομικού τμήματος της Pattaya, έλαβε μια αναφορά για ένα άτομο που έπεσε από ένα συγκρότημα συγκυριαρχίας στην οδό Naklua στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, στις 7 μ.μ. χθες, και έσπευσε στο σημείο με διασώστες και παραϊατρική ομάδα από το νοσοκομείο Banglamung.

Κατά την άφιξη στο 32όροφο κτίριο, το όνομα του οποίου αποκρύφθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου εν αναμονή περαιτέρω έρευνας, οι αρχές βρήκαν το σώμα μιας Ταϊλανδής στον χώρο στάθμευσης του πέμπτου ορόφου. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία, ήταν 32 ετών και διαπιστώθηκε ο θάνατός της από βαριά τραύματα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου της σορού, η αστυνομία ανακάλυψε σημάδια σχισμής στον λαιμό και στους δύο καρπούς του νεκρού. Βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος φορώντας ένα πράσινο βραδινό φόρεμα και είχε κοντά βαμμένα χρυσά μαλλιά. Περαιτέρω εξέταση από την αστυνομία αποκάλυψε ότι μπορεί να έπεσε από το δωμάτιό της στον 24ο όροφο. Οι αρχές απέκλεισαν την περιοχή και κάλυψαν το θύμα με ένα λευκό σεντόνι πριν τη μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο.

Σε μια συνέντευξη με έναν φύλακα που ήταν μάρτυρας του συμβάντος, είπε στο The Pattaya News ότι άκουσε έναν δυνατό ήχο που έμοιαζε με έκρηξη. Αυτό τον ώθησε να έρθει και να ελέγξει το πάρκινγκ μόνο για να διαπιστώσει ότι το θύμα είχε πέσει και είχε ήδη πεθάνει. Αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία.

Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Chanan δήλωσε ότι δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης μέσα στο δωμάτιο του θύματος. Ωστόσο, η αστυνομία βρήκε μια λεπίδα ξυραφιού και ένα σημείωμα αυτοκτονίας που φέρεται να είχε γράψει το θύμα, το οποίο εξέφραζε δυσαρέσκεια για τη δουλειά της.

Τα αίτια της πτώσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, αλλά η αστυνομία κλίνει προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Chanan δήλωσε ότι θα συνεχιστεί η περαιτέρω εξέταση του πλάνα CCTV, των στοιχείων και η αυτοψία για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του συμβάντος.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.