Δύο Ολλανδοί σκοτώθηκαν, ένας Ολλανδός επιβίωσε από σύγκρουση με φορτηγό Nakhon Ratchasima

ΦΩΤΟ: THAIRATH

Nakhon Ratchasima -

Ένας 79χρονος Ολλανδός οδηγός φορτηγού συγκρούστηκε με τσιμεντένιο φράγμα σε ένα κεντρικό νησί της κυκλοφορίας στον δρόμο Mittraphap, στην επαρχία Nakhon Ratchasima, με αποτέλεσμα 2 νεκρούς και έναν μόνο επιζώντα που είχε δέσει τη ζώνη του.

Στις 10:30 π.μ., 1η Οκτωβρίου 2023, Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Uuaychai Phromwong, το αστυνομικό τμήμα Klang Dong, η περιφέρεια Pak Chong, η επαρχία Nakhon Ratchasima και μια ομάδα υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης έλαβαν μια αναφορά ατυχήματος σχετικά με ένα φορτηγό που συγκρούστηκε με ένα τσιμεντένιο φράγμα στο κεντρικό νησί της κυκλοφορίας στον δρόμο Mittraphap.
Σύμφωνα με την αναφορά της ομάδας διάσωσης, το φορτηγό καταπλακώθηκε σοβαρά στη δεξιά πλευρά και ένας δεξιός τροχός είχε αναπηδήσει. Ένας οδηγός και ένας επιβάτης που κάθονταν πίσω βρέθηκαν συντετριμμένοι.

Ωστόσο, ένας άλλος μπροστινός επιβάτης υπέστη μόνο έναν ελαφρύ τραυματισμό καθώς είχε δέσει σφιχτά τη ζώνη του. Οι ομάδες έκτακτης ανάγκης χρησιμοποίησαν εξοπλισμό διάσωσης για να εισβάλουν στο αυτοκίνητο για να ανασύρουν τους τραυματίες και τα πτώματα.

Κατά την αρχική έρευνα, οι αρμόδιοι αστυνομικοί αναγνώρισαν αργότερα δημόσια τα θύματα του τροχαίου ατυχήματος μετά από επικοινωνία με την πρεσβεία και τους συγγενείς: κ. Frederik Janssen, 79 ετών Ολλανδός, κ. Frederik Diederik Janssen, 49 ετών, επίσης Ολλανδός, και ο μοναδικός επιζών, ο κ. Bakker Gerrit Jan, 70 ετών, επίσης Ολλανδός. Όλοι τους ζούσαν στην Ταϊλάνδη ως ομογενείς για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο κ. Bakker είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι επέστρεφαν στην επαρχία Udon Thani μετά από ένα ταξίδι από την Μπανγκόκ, αλλά είπε ότι δεν θυμάται τίποτα σχετικό με το ατύχημα. Ο Bakker φέρεται να απέδωσε την επιβίωσή του στο να δένει πάντα σφιχτά τη ζώνη του.

Τα αίτια του ατυχήματος ήταν ακόμη υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου, με την ακριβή αιτία να είναι ακόμα άγνωστη.

Η TPN Media εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένεια των θυμάτων.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.