Οι τουρίστες συρρέουν στον κόλπο Maya στο Krabi μετά το άνοιγμα

Κράμπι –

Πολλοί ξένοι και Ταϊλανδοί τουρίστες επισκέπτονται τον κόλπο Μάγια στο Κράμπι αφού άνοιξε ξανά πρόσφατα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι κλείνει προσωρινά για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Ο περίφημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι άνοιξε ξανά για πρώτη μέρα για τον τουρισμό την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, μετά από δύο μήνες κλειστής λειτουργίας για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu-Ko Phi Phi, κυρία Ratchanok Paenoi, είπε στο Phuket Express ότι πολλοί ξένοι και Ταϊλανδοί τουρίστες επισκέπτονται τον κόλπο Μάγια. Ωστόσο, το εθνικό πάρκο έχει περιορίσει τον αριθμό των επισκεπτών που επιτρέπονται σε 375 ανά μία ώρα μετ' επιστροφής. Μετά από μία ώρα, οι 375 επισκέπτες πρέπει να φύγουν από τον κόλπο για να επιτρέψουν σε άλλες ομάδες να επισκεφθούν. Οι επισκέπτες επιτρέπονται μέχρι τις 4:00 καθημερινά.

Η κολύμβηση ΔΕΝ επιτρέπεται στην παραλία Maya, αλλά η κολύμβηση με αναπνευστήρα και οι καταδύσεις επιτρέπονται σε βαθύτερα νερά. Το προσωπικό του Εθνικού Πάρκου περιπολεί γύρω από τον κόλπο για λόγους ασφαλείας. Οι επισκέπτες και οι πράκτορες τουριστικών σκαφών προειδοποιούνται να τηρούν αυστηρά τους κανόνες.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Krabi, κα Wichupam Pukaoluan Srisanya, είπε στο Phuket Express ότι πιστεύουν ότι τουλάχιστον 80 τοις εκατό περισσότεροι τουρίστες έρχονται στο Krabi αυτή την υψηλή περίοδο σε σύγκριση με την περίοδο της επιδημίας Covid-19. Πολλά δωμάτια σε ξενοδοχεία έχουν κρατηθεί. Επιπλέον, περισσότερες απευθείας πτήσεις από το Ντουμπάι φτάνουν αυτόν τον μήνα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.