Ο Υπουργός Γεωργίας της Ταϊλάνδης παρέχει βοήθεια και βοήθεια σε περιοχές που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες

Εθνική -

Ο Υπουργός Γεωργίας και Συνεταιρισμών της Ταϊλάνδης επισκέφθηκε τις πλημμυρισμένες περιοχές στις επαρχίες Lampang, Phrae και Sukhothai για να βοηθήσει τους ντόπιους με πακέτα ανακούφισης από καταστροφές.

Την 1η Οκτωβρίου 2023, ο Capt. Thamanat Prompow, Υπουργός Γεωργίας και Συνεταιρισμών, επισκέφθηκε την περιφέρεια Mae Phrik και την περιφέρεια Mueang, στην επαρχία Lampang, για να λύσει προβλήματα πλημμύρας στις τοπικές περιοχές, καθώς και να διανείμει πακέτα ανακούφισης από καταστροφές στους ντόπιους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν υπερχείλιση σε όχθες ποταμών, προκαλώντας ζημιές σε τοπικά νοικοκυριά και γεωργικές περιοχές σε 8 περιοχές.
Ο Capt. Thamanat δήλωσε επίσης ότι το κοινό πρέπει να είναι προσεκτικό σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές, καθώς θα οδηγούσε τόσο σε ξηρασία όσο και σε πλημμύρες. Οι αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες θα εργαστούν προληπτικά για να βοηθήσουν επειγόντως όσους έχουν ανάγκη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Ωστόσο, μέχρι το 2024, το Τμήμα Άρδευσης έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την κατασκευή 2 δεξαμενών και 2 έργων Monkey Cheek (βασιλικό έργο για τη δεξαμενή) ως λεκάνες κράτησης. Αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των αγροτών και θα βοηθήσει στον έλεγχο των πλημμυρών.
Ο Capt. Thamanat πραγματοποίησε επίσης άλλες επισκέψεις στην επαρχία Phrae και στην επαρχία Sukhothai για να βοηθήσει σε ζητήματα που σχετίζονται με τις πλημμύρες.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.