Ο κόλπος Maya στο Krabi της Ταϊλάνδης ανοίγει ξανά για τον τουρισμό

Κράμπι –

Ο περίφημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι άνοιξε ξανά για πρώτη μέρα για τον τουρισμό την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, μετά από δύο μήνες κλειστής λειτουργίας για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι κλείνει προσωρινά για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Hat Noppharat Thara Mu-Ko Phi Phi, κυρία Ratchanok Paenoi, δήλωσε στο Phuket Express ότι το ετήσιο κλείσιμο ήταν να επιτρέψει την αποτελεσματική διαχείριση του τουρισμού ακολουθώντας το κλίμα αυτή την εποχή, καθώς και ότι είναι καιρός η φύση και το περιβάλλον να αποκατασταθούν.

Η 1η Οκτωβρίου είναι η πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας του Maya Bay για τον τουρισμό μετά το κλείσιμο δύο μηνών. Το Maya Bay είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους τουρίστες. Πιστεύουν ότι χιλιάδες τουρίστες από το Krabi, το Phang Nga και το Phuket θα επισκεφθούν τον κόλπο Maya.

Η επαναλειτουργία συμπίπτει επίσης με αυξανόμενος αριθμός Καζακστάν και  Κινέζοι τουρίστες στην Ταϊλάνδη λόγω ενός ολοκαίνουργιου προγράμματος άφιξης απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.