Η Pattaya υπόσχεται να γεμίσει τον Απρίλιο του 2024 με Φεστιβάλ Ιατρικής Κάνναβης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Πατάγια -

Στον απόηχο δύο συνεχόμενων ετών μεγάλης επιτυχίας, η Pattaya επιβεβαιώνει τη θέση της ως το παγκόσμιο επίκεντρο για δραστηριότητες που σχετίζονται με την ιατρική κάνναβη το 2024.

Χθες, 29 Σεπτεμβρίου, στο Δημαρχείο της Pattaya, ο Όμιλος CISW Holding, σε συνεργασία με τους CISW International, CISW European Wellness World, CISW Green World και Bio Consult, πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τις επερχόμενες τουριστικές εκδηλώσεις, συγκεκριμένα το CISW International Cultural and Wellness Tourism Carnival 2024 (CWTC 2024) και το CISW Med Cann Festival International 2024 (CMC 2024).

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν διάφοροι διάσημοι προσκεκλημένοι όπως ο Poramase Ngampiches, δήμαρχος της Πατάγια, ο κ. Jacky Ong, Πρόεδρος του διοργανωτή της εκδήλωσης και ο Kampon Sriwatanakun, Πρόεδρος του Χάρτη Υγείας.

Το συνέδριο αποκάλυψε τις δύο επερχόμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με την κάνναβη που έχουν προγραμματιστεί για τον μήνα Απρίλιο του 2024. Η πρώτη εκδήλωση, το CISW International Cultural and Wellness Tourism Carnival 2024 (CWTC 2024), πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 21 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου, στο Royal Garden Plaza Pattaya. Αυτή η εκδήλωση στοχεύει να ενισχύσει τη φήμη της Pattaya ως τουριστικού προορισμού υγείας και ευεξίας και ενός ολιστικού κέντρου υγείας.

Το CWTC 2024 θα περιλαμβάνει συμμετέχοντες από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 100 περίπτερα που θα παρουσιάζουν εκθέσεις που σχετίζονται με την κάνναβη, συζητήσεις για τον τουρισμό υγείας και ευεξίας, συνεδρίες επιχειρηματικής αντιστοίχισης και δικτύωσης, μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων.

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη εκδήλωση, το CISW Med Cann Festival International 2024 (CMC 2024), αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εκδόσεων και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 25 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου, στο Central Pattaya.

Το CMC 2024 στοχεύει να υποστηρίξει την Ταϊλάνδη και την Πατάγια ώστε να γίνουν κορυφαίοι παγκόσμιοι προορισμοί για την ιατρική κάνναβη. Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων εκδόσεων, αυτή η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει συντριπτικούς συμμετέχοντες από διάφορες χώρες παγκοσμίως. Θα περιλαμβάνει πάνω από 100 περίπτερα, συζητήσεις σχετικά με την ιατρική κάνναβη, την αντιστοίχιση επιχειρήσεων και ευκαιρίες δικτύωσης. Αυτή η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την ιατρική κάνναβη και τη βοτανοθεραπεία.

Και οι δύο αυτές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2024 αντιπροσωπεύουν σημαντικές ευκαιρίες τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους συμμετέχοντες. Υπογραμμίζουν επίσης την ετοιμότητα της Ταϊλάνδης να επεκτείνει τις ευκαιρίες στις βιομηχανίες ιατρικής κάνναβης και τουρισμού υγείας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.