Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένα υδροφόρο όχημα συγκρούστηκε με άλλα δύο οχήματα, προκαλώντας σημαντικές ζημιές και με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σρι Ράτσα χθες, 28 Σεπτεμβρίου.

Το ατύχημα αναφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Bo Win στην επαρχία Chonburi. Συνέβη στη διασταύρωση της διαδρομής 331 στην υποπεριφέρεια Bo Win. Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τρία οχήματα να εμπλέκονται στη σύγκρουση: ένα 6τροχο υδροφόρο όχημα, το οποίο είχε συγκρουσθεί με το πίσω μέρος ενός γκρι φορτηγού Isuzu, και ένα άλλο γκρι φορτηγό Nissan.

Και τα τρία οχήματα έκλεισαν τις λωρίδες στο δρόμο. Υπήρχαν δύο άτομα που είχαν τραυματιστεί, μεταξύ των οποίων ο οδηγός του υδροφόρου ονόματι κ. Phithak Intha, 40 ετών, και ένα άλλο άτομο άγνωστο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με τοπικούς διασώστες, ο Phithak φαινόταν μεθυσμένος και μιλούσε ασυνάρτητα. Ο ίδιος και ένας άλλος τραυματίας άγνωστος μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος είπαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το υδροφόρα έπεσε πάνω σε άλλα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο κόκκινο φανάρι χωρίς να σπάσει. Το φορτηγό άφησε επίσης ένα σημάδι ολίσθησης που εκτείνεται για περισσότερα από 30 μέτρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα είπε ότι θα ανακρίνει τον οδηγό του φορτηγού νερού μόλις αναρρώσει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.