Ο φερόμενος Κινέζος ύποπτος ένοπλης ληστείας συνελήφθη στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Σρι Ράτσα -

Ένας Κινέζος συνελήφθη στην περιοχή Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου για ύποπτη ένοπλη ληστεία στην Μπανγκόκ.

Ο Lui Jian, 34 ετών, συνελήφθη ενώ έπαιζε χαρτιά με άλλους πέντε Κινέζους υπηκόους στην υποπεριφέρεια Bo Win. Ο Jian καταζητήθηκε για μια υποτιθέμενη ένοπλη ληστεία, η οποία συνέβη στην περιοχή Huai Khwang της Μπανγκόκ την περασμένη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Pol Maj General Teeradet Thamsuri, διοικητής του Τμήματος Ερευνών του Γραφείου Μητροπολιτικής Αστυνομίας, εξήγησε ότι ο Jian και άλλοι πέντε Κινέζοι μπήκαν κρυφά σε ένα σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών Kesinee Ville στην περιοχή Sam Sen Nok του Huai Khwang, το οποίο κατείχαν τρεις άλλους Κινέζους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Οι επιβαίνοντες ήταν έξω και ασκούνταν, ενώ οι έξι Κινέζοι εισβολείς τους περίμεναν να επιστρέψουν για να τους ληστέψουν. Οι ύποπτοι ήταν οπλισμένοι με όπλα και μαχαίρια, είπε ο Pol Maj General Teeradet.

Συνολικά, έκλεψαν τα τιμαλφή τους από τα θύματα, όπως ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό Bulgari με διαμάντια αξίας 627,500 μπατ, ένα δαχτυλίδι από λευκό χρυσό Cartier με διαμάντια αξίας 1.69 εκατομμυρίων μπατ, τρεις μαύρες τσάντες Chanel αξίας 540,000 μπατ, ένα μαύρο χέρι Rimowabag 55,000 μπατ και δύο smartphone iPhone 14 Pro αξίας 90,000 μπατ.

Μετά τη ληστεία, πέντε από τους υπόπτους διέφυγαν στο εξωτερικό, αλλά ο Jian αποφάσισε να καταφύγει στη Σρι Ράτσα. Τέθηκε υπό κράτηση μαζί με τους πέντε Κινέζους που ήταν παρόντες μαζί του. Στη συνέχεια προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του Bowin για νομικές διαδικασίες, με τους πέντε Κινέζους που δεν είχαν σχέση με το περιστατικό ληστείας πιθανόν να κατηγορηθούν για τζόγο, το οποίο είναι παράνομο στην Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα είπε ότι θα επεκτείνει την έρευνά της για να συλλάβει τους υπόλοιπους υπόπτους που είχαν εγκαταλείψει τη χώρα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.