Η αστυνομία της Ταϊλάνδης βρήκε περισσότερα από 300 εκατομμύρια μπατ ναρκωτικών σε επιδρομή στο Nakhon Pathom

Εθνική -

Πολ. Ο στρατηγός Torsak Sukvimol, νεοεκλεγμένος γενικός επίτροπος της αστυνομίας της Ταϊλάνδης πραγματοποίησε κοινή επιχείρηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης σε επιδρομή σε σπίτι ναρκωτικών και κατέσχεσε παράνομες ουσίες αξίας άνω των 300 εκατομμυρίων μπατ.

Στις 2:30, 28 Σεπτεμβρίου 2023, Πολ. Συνταγματάρχης Thawee Sodsong, Υπουργός Δικαιοσύνης, Πολ. Στρατηγός Torsak και άλλοι αρμόδιοι αξιωματικοί πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου για επιχείρηση αναζήτησης μεγάλης θυρίδας ναρκωτικών σε συνεργασία με το τμήμα περιπολίας και ειδικών επιχειρήσεων 191, στην πρωτεύουσα της επαρχίας Nakhon Pathom.

Μετά την έρευνα, βρέθηκαν διάφορα είδη ναρκωτικών ουσιών, όπως 15 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης, 443 μπάρες ηρωίνης, 420 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, χαρούμενο νερό και παρόμοιες παράνομες ουσίες. Συνελήφθησαν 4 φερόμενοι ως ύποπτοι για κρυφή διακίνηση ναρκωτικών ουσιών: ο κ. Apichat Ekkachin, 38 ετών, ο κ. Charan Khieoprai, 38 ετών, ο κ. Watchara Khieoprai, 36 ετών, και ο κ. Chalit Khieoprai, 39 ετών.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Thawee δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η επιχείρηση είναι σημαντική επειδή το σπίτι παράνομων ναρκωτικών βρισκόταν σε μια κοινοτική περιοχή, στην καρδιά της Ταϊλάνδης. Οι φερόμενοι ως ύποπτοι έχουν μακρά ποινικά μητρώα σχετικά με ναρκωτικές ουσίες. Πολ. Ο συνταγματάρχης Thawee τόνισε επίσης τη θέση των παράνομων ουσιών σε κατάσταση συναγερμού και έδωσε εντολή στο συμβούλιο ελέγχου ναρκωτικών να αναλάβει τον έλεγχο των ναρκωτικών δραστηριοτήτων εντός 100 ημερών.


Πολ. Ο στρατηγός Torsak έλαβε μια αναφορά κατάθεσης σχετικά με την έρευνα ότι οι 4 φερόμενοι ύποπτοι διένειμαν παράνομες ουσίες με οχήματα σε τοξικομανείς και περιοχές διασκέδασης στις περιοχές Borommaratchachonnani Road και Phutthamonthon Sai 5 Road, επαρχία Nakhon Pathom. Οι φερόμενοι ως ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι θα λάμβαναν συνολικά 1.8 εκατομμύρια μπατ για τη διανομή των παράνομων ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ναρκωτικές ουσίες μεταφέρθηκαν μέσω φυσικών καναλιών από σύνορα γειτονικής χώρας κοντά στη Βόρεια Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.