Νέο Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας ανοίγει στο Jomtien

Pattaya/Jomtien —

Ένα νέο κτίριο του Γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας άνοιξε επίσημα στο Jomtien, για να προσφέρει ευκολία στους τουρίστες που αναζητούν βοήθεια.

Το νέο κτίριο βρίσκεται στο 406/357 στην οδό Jomtien Beach Road, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, κοντά στο Tinnie's Pies. Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο από σκυρόδεμα που κατασκευάστηκε με προϋπολογισμό 2 εκατομμυρίων μπατ σε κρατική γη υπό το Υπουργείο Οικονομικών.

Το ισόγειο του κτιρίου αποτελείται από τον χώρο υποδοχής, το επιχειρησιακό κέντρο, τα γραφεία και τους χώρους κράτησης και ελέγχου. Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει αποθήκες για αποδεικτικά στοιχεία και χώρους εργασίας για εντεταλμένους αστυνομικούς. Ο τρίτος όροφος χρησιμεύει ως κατάλυμα για κάποιο προσωπικό τουριστικής αστυνομίας κάτω από το 2ο τμήμα.

Πολ. Ο Αντιστράτηγος Σουκούν Φρομμαίων, διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας, προήδρευσε στην τελετή έναρξης του γραφείου την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Είπε ότι η Διεύθυνση Τουριστικής Αστυνομίας έχει μια πολιτική να ενισχύσει το ερευνητικό της έργο ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό, σύμφωνα με την έννοια της «Υπηρεσίας Μίας Στάσης».

Το νέο κτίριο αποτελεί μέρος αυτής της πρωτοβουλίας και θα παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών στους τουρίστες και ερευνητικές δυνατότητες.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.