Μοτοσικλετιστής Chonburi πεθαίνει σε τραγικό περιστατικό στην Sandy Road

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας μοτοσικλετιστής καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από ένα 10τροχο όταν το μηχανάκι του γλίστρησε και έπεσε σε έναν αμμώδη δρόμο στην περιοχή Mueang του Chonburi.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε παράκαμψη που εισέρχονταν στην Μπανγκόκ τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Όταν έφτασαν στο σημείο, οι ανταποκριτές της έκτακτης ανάγκης είδαν το σώμα ενός άνδρα που ονομαζόταν κ. Σουρασάκ Σετθάτζιτ, 21 ετών, να βρίσκεται στο δρόμο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο θανών φαινόταν να είναι ντελίβερι τροφίμων. Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, ο κ. Watchara Daengprakham, 32 ετών, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδε το θύμα να οδηγεί μια μηχανή μαζί με ένα 10τροχο. Όταν έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, η μοτοσικλέτα του θύματος γλίστρησε σε ένα παχύ στρώμα άμμου και έπεσε κάτω από τον πίσω τροχό του φορτηγού, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί μέχρι θανάτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με τον οδηγό του φορτηγού, κ. Anon Jaicham, 35 ετών, ταξίδευε στην αριστερή λωρίδα. Υποστήριξε ότι είδε το θύμα, που οδηγούσε δίπλα στο φορτηγό του, να παρεκτρέπεται απότομα για να αποφύγει άλλο ποδήλατο, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα του θύματος να γλιστρήσει στον αμμώδη δρόμο. Ο κ. Anon προσπάθησε να στραβώσει για να αποφύγει το θύμα, αλλά δεν τα κατάφερε έγκαιρα.

Η σορός στάλθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να περιμένει τις διευθετήσεις της κηδείας. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό CCTV για να διαπιστώσει ποιος φταίει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.