Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ορίστηκαν ημερομηνίες για το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας στο Πουκέτ και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να λάβουν μια γρήγορη «ενημερότητα» σημαντικών ιστοριών που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Περίπου 100,000 κιλά σκουπιδιών βρέθηκαν πεταμένα στο Chalong του Mueang Phuket.

Ο δήμος Chalong έχει τοποθετήσει μια πινακίδα που απαγορεύει την απόρριψη σκουπιδιών.

2. Τρεις Κινέζοι συνελήφθησαν στο Thalang για 168 ημέρες παραμονής.

Βρέθηκαν τρεις Κινέζοι που αναγνωρίστηκαν μόνο από την ηλικία τους, 34 ετών, 29 και 55 ετών. Διαπιστώθηκε ότι είχαν 168 ημέρες παραμονής στη νόμιμη βίζα τους για να μείνουν στην Ταϊλάνδη.

3. Ένας Ρώσος επέστρεψε στο σπίτι του αφού έμεινε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για 14 ημέρες.

Πέρυσι, ο ίδιος άνδρας φέρεται να έχασε μια άλλη πτήση και με τη βοήθεια του προσωπικού έμεινε στο αεροδρόμιο για μικρότερο χρονικό διάστημα από το τρέχον ζήτημα μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του.

4. Η ισχυρή βροχόπτωση στην Πατόνγκ προκάλεσε μεγάλες πλημμύρες.

Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες σε πολλούς δρόμους στην πόλη Πατόνγκ, όπως στο Soi Na Nai, στο Sai Kor Road και στην Pracha Nukroh Road. Η βροχή συνεχίστηκε αυτή την εβδομάδα.

5. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Ετοιμάσου! Ένα από τα πιο αγαπημένα φεστιβάλ της Ταϊλάνδης έρχεται σύντομα!

6. Ένας Ελβετός κηρύχθηκε νεκρός αφού πήδηξε από το κτίριο του πάρκινγκ του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ.

Αυτό ήταν το τρίτο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε ένα χρόνο.

Αυτά είναι όλα για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.